Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιδού το ρατσιστικό πόνημα της Σταυρούλας Ξουλίδου, η οποία προορίζεται για Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας

Ιδού το ρατσιστικό πόνημα της Σταυρούλας...

Η βουλευτής των ΑΝΕλ είίναι καθηγήτρια Θεολογίας - Είχε λάβει μόλις 35 σταυρούς στις Δημοτικές Εκλογές του 2010

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, γνωστή στο παρελθόν από την κόντρα της με την Ραχήλ Μακρή, που ξεκίνησε από 35 σταυρούς στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 και στις βουλευτικές κατόρθωσε να εκλεγεί!!!, ακούστηκε τις τελευταίες ώρες ως επιλογή για τη θέση της Γ.Γ. του Υπουργείου παιδείας.

Δεν είναι όμως μόνο ο Δημ'ητρης Καμμένος που έχει κάνει ρατσιστικές δηλώσεις από τουςΑΝΕΛ. Ας διαβάσουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το πόνημα της βουλευτού: Πρόκειται για διατριβή με τίτλο:  «ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ»
«Ο Κίσινγκερ και το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα απειλούν με γενικό αφελληνισμό το έθνος»

Αποκαλυπτικά για τις σκέψεις και τη συμπεριφορά της Σταυρούλας Ξουλίδου είναι όσα διατυπώνει σε μια περιώνυμη διατριβή της με τον τίτλο «Φιλέλληνες, Μισέλληνες, Ανθέλληνες», όπου λίγο-πολύ θεωρεί πως για όλα τα δεινά της Ελλάδας και των Ελλήνων στη σύγχρονη ιστορία μας φταίει το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα. «Ο ανθελληνισμός και ο μισελληνισμός των Αγγλων και των Αμερικάνων υπαγορεύεται από το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα», γράφει και προσθέτει: «Το κυπριακό ζήτημα π.χ. εγκαινιάζεται από τον Αγγλοεβραίο Βενιαμίν Ντισραέλι (γιο του Ισαάκ Ντ' Ισραέλι)...». Για τον Αττίλα και την τουρκική επέμβαση στο νησί βλέπει και πάλι από πίσω το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα. Οπως γράφει, έγινε υπό τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, του Πατριάρχη του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Κινήματος, που ενέχεται και στη δικτατορία της Αθήνας».

Σε άλλο σημείο κατηγορεί τους εταίρους της ΕΕ συλλήβδην για απάνθρωπη, ανάλγητη, κυνική και ανθελληνική συμπεριφορά απέναντι στον Ελληνισμό. «Μην καταδικάζετε σε θάνατο τους μόνους ευεργέτες σας, τους εκπολιτιστές σας», «εμείς είμαστε οι δημιουργοί του παγκόσμιου πολιτισμού», γράφει, ενώ επαναλαμβάνει τα γνωστά περί Παρθενώνων και αχυρώνων. «Οταν οι δικοί μας πρόγονοι έκτιζαν Παρθενώνες, τότε οι πρόγονοι των σημερινών Ευρωπαίων ζούσαν σε αχυρώνες», γράφει.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου θεωρεί στη «διατριβή της» ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση απειλούν με γενικό αφελληνισμό το έθνος και ότι απειλούν και άλλους λαούς έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα και τον Αμερικανοεβραίο Χ. Κίσινγκερ. Γράφει μάλιστα ότι στο «μακρόπνοο αυτό σχέδιό τους ορθώνει το ανάστημά του ο ελληνικός λαός, ο ανυπότακτος τιτάνας της παγκόσμιας ιστορίας».

πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις