Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με στόχο την πρόκριση ο Απόλλωνας Carna στην Καβάλα

Μπάσκετ: Με στόχο την πρόκριση ο Απόλλων...

Για το κύπελλο Ελλάδας

Oι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Carna ξεκινούν σήμερα στην Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα σχετικά νωρίς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, δεδομένου και των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε καθώς δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Νίκο Αργυρόπουλο και Πέρι Πέτι, για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου", τόνισε αρχικά ο «μελανόλευκος» τεχνικός, Θανάσης Παπαχατζής και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μια εικόνα από την Καβάλα από τα Μαυροσκούφεια όμως πιστεύω ότι θα βρούμε μπροστά μας μιας διαφορετική ομάδα καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα».

Η αποστολή του Απόλλωνα Carna αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) για τη Καβάλα και ο Θανάσης Παπαχατζής έχει στη διάθεση του τους εξής παίκτες: Δημήτρης Βεργίνης, Γιάννης Αθανασούλας, Τόνι Μέιερ, Ντάρεν Ντάνκαν,  Τόνι Γουντς, Μάρτιν Παλμπλαντ, Βασίλης Νιφόρας, Ανδρέας Πελεκούδας, Ανδρέας Οικονομόπουλος, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Δονύσης Τάταρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Με το βλέμμα στο κύπελλο ο Απόλλωνας Carna

Μπάσκετ: Πρεμιέρα με Ρέθυμνο για τoν Απόλλωνα

Carna


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports