Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο - Τρεις οι υποψήφιοι - Ποια είναι η διαδικασία

Πάτρα: Σήμερα οι πρυτανικές εκλογές στο ...

Ηλεκτρονική ψηφοφορία

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Πρύτανη οδηγείται σήμερα το Πανεπιστήμιο Πατρών.Οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις 24 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απογευμα.

Το Συμβούλιο του ιδρύματος ανακύρηξε ως υποψηφίους για τη θέση του Πρύτανη τους καθηγητές Βασίλειο Αναστασόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής και Κωνσταντίνο Ραβάνη, Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία.

Αν κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί, μεταξύ των δύο πλειοψηφούντων υποψηφίων, την επομένη ημέρα, δηλαδή την 25η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 09.00 π.μ. έως και 17.00.

Το Συμβούλιο Ιδρύματος προσκάλεσε τους παραπάνω υποψηφίους για τη θέση του Πρύτανη σε ανοικτή ακρόαση στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα την Τρίτη, 22/9/2015, ώρες: 12.00 έως 15.00 στην Αίθουσα Τελετών (1ος όροφος Πρυτανείας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις