Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

… και στο τέλος να είσαι «Λεβέντης»!

… και στο τέλος να είσαι «Λεβέντης»!

Του Αλέξανδρου Ηλιόπουλου, μέλους της Ένωσης Κεντρώων

Και τι δεν ακούσαμε αγαπητέ αναγνώστη, όσοι από εμάς υποστηρίξαμε ανοιχτά την Ένωση Κεντρώων στις 2 προεκλογικές περιόδους αυτού του έτους. Και τι δεν ακούσαμε από  την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τον περίγυρό μας. Και ξέρουμε ότι πίσω από την πλάτη μας είπαν πολλαπλάσια, σε σχέση με αυτά που μας είπαν face to face. Αλλά και στο διαδίκτυο, οι σπόντες έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, αυτό αντιμετωπίζεις κάθε φορά στις εκλογές, όποιο κόμμα και αν στηρίζεις.

Γεμάτο το προσωπικό μας Facebook Νewsfeed από ειρωνικά σχόλια  και «μαχαιρώματα» φίλων. Για αυτό και εγώ προτείνω από εδώ και πέρα, σε κάθε προεκλογική περίοδο, να αλλάζει όνομα και να λέγεται «The House of flying daggers». Πιο δόκιμο μου φαίνεται για την περίσταση.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Ακόμη και αν βρέθηκε κάποιος κόσμος που αρχικά μπορεί να επέλεξε  την Ένωση Κεντρώων με ελαφρά την καρδία, ο κοινωνικός του περίγυρος φρόντισε ώστε ο ίδιος να πιεστεί ψυχολογικά και να ξανασκεφτεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις