Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα έγινε Βενετία - Έμφραγμα στο κέντρο - Δρόμοι λιμνοθάλασσες - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ

Η Πάτρα έγινε Βενετία - Έμφραγμα στο κέν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα φρεάτια δεν μπόρεσαν να σώσουν την κατάσταση

Πλημμύρες σε υπόγεια, ισόγεια καταστημάτων και οικιών και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, προκάλεσε η πρωινή νεροποντή στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε πάνω από 50 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια καταστημάτων και σπιτιών.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με μεγάλη δυσκολία γινόταν η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Όθωνος Αμαλίας και πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να εισέλθουν στην πλατεία τριών Συμμάχων και στη συνέχεια να κινηθούν πάνω στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου για να διασχίσουν το κέντρο της Πάτρας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Επίσης, προβλήματα προκλήθηκαν και σε άλλους δρόμους της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα περισσότερα προβλήματα καταγράφηκαν στο κέντρο της πόλης. Στο μεταξύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πλημμύρισε το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου, που βρίσκεται στη λιμενική ζώνη και σήμερα θα παραμείνει κλειστό.

Πλημμύρες όμως σημειώθηκαν και στην Ηρ. Πολυτεχνείου αλλά και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλιακής.

Εξάλλου από χθες το βράδυ οπότε και άρχισαν να εκδηλώνονται στην Πάτρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα, βγήκαν εκτός λειτουργίας και αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

Οι ποσότητες του νερού και τα φερτά υλικά που κατέβαζαν ποτάμια και χείμμαροι της περιοχής, όπως ο Χάραδρος, ο χείμμαρος Παναγίτσα, ο Διακονιάρης κ.α. "έβαψαν" την θάλασσα καφέ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις