Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινοί skaters εντυπωσιάζουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό skate της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πατρινοί skaters εντυπωσιάζουν στον μεγα...

Διαγωνίζονται 7 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο

Το Vans Shop Riot είναι ένα από τα μεγαλύτερα skate contest της Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου με προδιαγραφές εξωτερικού και την υπογραφή της VANS!

Αν νομίζετε πως είναι κάτι που δεν αφορά την πόλη μας ... guess again!

Ανάμεσα σε 7 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, η ομάδα του Fifty-Fifty κατάφερε να κερδίσει την 3ηθέση στον πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό skateboarding.

Το αξιοθαύμαστο αυτής της προσπάθειας είναι πως τα «δικά» μας παιδιά, οι locals skaters της Πάτρας, αν και προέρχονται από μια πόλη που δεν έχει skate park, -σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις που συμμετείχαν- κατάφεραν αυτή την νίκη, χωρίς να έχουν καν μέρος προπόνησης και την πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης να στρέφεται εναντίον τους.

Η διάκριση του Fifty Fifty skate crew σε αυτόν τον πανελλήνιο διαγωνισμό, αλλά και η όρεξη των παιδιών για άθληση και διασκέδαση στην Πάτρα, περνάει απαρατήρητη και κάποιοι προφανώς θεωρούν σημαντικότερα τα πλακάκια και τα μάρμαρα....

Το Fifty-Fifty από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 1998, είναι δίπλα στους skaters και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των παιδιών κάθε ηλικίας που ασχολούνται με το skateboard: την κατασκευή ενός σωστού και σοβαρού skatepark, όπως έχουν και οι υπόλοιπες πόλεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν τόσα χρόνια στην μέχρι τώρα προσπάθειά μας, το Fifty Fifty crew για τις απίστευτες επιδόσεις τους –keep up guys- αλλά και την υποστήριξη της VANS στο κοινό της Πάτρας. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσους αγαπούν το skateboard!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight