Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ζαφείρης Κοτοπούλης στην "καρδιά" των μεγάλων γεγονότων του Λονδίνου- Διοργάνωσε το μεγαλύτερο street πάρτυ στην Βρετανία μετά το καρναβάλι του Νottinghill

Ο Ζαφείρης Κοτοπούλης στην "καρδιά&...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Την τελευταία δεκαετία εργάζεται με επιτελικό ρόλο σε γνωστή εταιρία δημοσίων σχέσεων που έχει στο βιογραφικό της πασίγνωστα events του Λονδίνου

Στα τέλη Αυγούστου  στο Λιβερπουλ, την πρώην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, που περιέχει μερικές από τις πιο υποβαθμισμένες συνοικίες της Ευρώπης, ο Δήμος οργάνωσε το μεγαλύτερο  street πάρτυ στην Βρετανια μετά το καρναβάλι του Νottinghill με  διαλέξεις και ελεύθερες συναυλίες με τη συμμετοχή πάνω από 100  γκρουπ και καλλιτεχνών σε διάφορα σημεία της πόλης και αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις στο τεράστιο  sefton park όπου μόνο το Σαββατοκύριακο πέρασαν πάνω από 150.000 θεατές...

Στην καρδιά της οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες εθελοντές, αστυνομικοί, σεκιούριτι, τεχνικοί και υπάλληλοι, ένας Πατρινός που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο: Ο Ζαφείρης Κοτοπούλης.

Με έμφαση ποστέρει στο fb τον σαφή παραλληλισμό μεταξύ της Πάτρας και του Λίβερπουλ, δύο πόλεων που ακολούθησε η μια την άλλη στη μεγαλύτερη διοργάνωση πολιτισμού στην Ευρώπη, με τη μόνη διαφορά ότι από την μια, την Πάτρα, ο θεσμός πέρασε χωρίς να αφήσει τίποτε, ενώ την άλλη, το Λίβερπουλ, κυριολεκτικά την μεταμόρφωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λίβερπουλ το οποίο ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2008, εξελίχθηκε αμέσως μετά σε μια αγνώριστη πόλη.

Καθαρό, περιποιημένο, χωρίς θόρυβο και πανικό, χωρίς αυτοκίνητα και μηχανάκια, με κάποια ακριβά στέκια, μεταξύ αυτών το υπέροχο εστιατόριο σε όροφο που από εκεί πάνω ατενίζεις όλον τον ωκεανό.

Οι τουρίστες κάθε χρόνο ξεπερνούν πλέον τα 4 εκατομμύρια ενώ το λιμάνι είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

 

Ο Ζαφείρης Κοτοπούλης, βάζει το οργανωτικό και όχι μόνο ταλέντο του σε πολλές και μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό τον καιρό δουλεύει πυρετωδώς όπως μου είπε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ράγκμπυ

Το RWC 2015 ξεκινάει στις 18 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Twickenham στο Λονδίνο, με αγώνα μεταξύ της διοργανώτριας Αγγλίας και της εθνικής ομάδας που θα προκριθεί από την περιοχή Ωκεανία 1.

Το πρόγραμμα προβλέπει ότι 25 αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά γήπεδα ράγκμπι, επτά σε στάδια διαφόρων αθλημάτων και 16 σε στάδια στα οποία πραγματοποιούνται κατά κανόνα αγώνες ποδοσφαίρου. Η ποικιλία των σταδίων θα διανθίσει την εμπειρία τις ημέρες των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν θα έχουν πάνω από δύο εκατομμύρια ευκαιρίες να συμμετέχουν σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Η δράση του γνωστού πατρινού στην καρδιά του Λονδίνου είναι πολυεπίπεδη και σίγουρα ενδιαφέρουσα. Πέρυσι, αφού οργάνωσε το πολυσυζητημένο event εγκαινίων του «Shoe Heaven» των Harrods στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και έδωσε το παρών και στα θεατρικά βραβεία της χρονιάς στο ιστορικο Palladium του Λονδίνου, έβαλε το χέρι του και για  μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς τους τελικους του X Factor UK στο τεραστίων διαστάσεων και μεγάλης ιστορίας Wembley arena.

Την  τελευταία δεκαετία ο Ζαφείρης εργάζεται με επιτελικό ρόλο σε γνωστή εταιρία δημοσίων σχέσεων που έχει στο βιογραφικό της πασίγνωστα events του Λονδίνου και έχει συμμετάσχει σε πολλές κορυφαίες εκδηλώσεις από συναυλίες του Έλτον Τζον μέχρι τις τελετές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Βεβαίως ποτέ δεν ξεχνά τους φίλους του από την Πάτρα τους οποίους ενημερώνει συνεχώς μέσω fb για τις δραστηριότητές του και με τους οποίους διατηρεί επαφές και ανταλάσσει νέα και απόψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight