Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Οι δηλώσεις του Τούντορ για τον αγώνα με την Καμπάλα

Γιουρόπα Λιγκ: Οι δηλώσεις του Τούντορ γ...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Μπακού όπου την Πέμπτη (17/9) θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ένα 24ωρο πριν από το ματς, ο Ιγκόρ Τούντορ τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" δεν θα υποτιμήσει την Καμπάλα.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, αναφέρθηκε και στον Φακούντο Περέιρα και του ευχήθηκε τα καλύτερα, όμως όχι για τον αυριανό (17/9) αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα για την πρεμιέρα του Europa League. Επιπλέον, είπε πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει από τον πάγκο στο παιχνίδι, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απουσία του Κάτσε: "Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του".

Για την δυναμικότητα της Καμπάλα: "Έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, άρα πρέπει να την σεβαστούμε. Έχουμε αναλύσει την ομάδα αυτή, είναι σοβαρή και έχει ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Έχει γρήγορους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Θέλουμε την νίκη σε όλα τα ματς. Με νοιάζει να δω μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής".

Για το ότι η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό: "Έχω δει τα δύο ματς. Η Καμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν θα είναι για εμάς ένα εύκολο ματς".

Για τον Φακούντο Περέιρα (σ.σ. αγωνίζεται πλέον στην Καμπάλα ως δανεικός από τον "Δικέφαλο") και αν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει κατά του ΠΑΟΚ: "Θα έχει μεγάλο κίνητρο. Του εύχομαι τα καλύτερα για την σεζόν, αλλά όχι για το αυριανό ματς".

Για το αν υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ επειδή η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναικό και αν παίξει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ: "Η πίεση είναι παντού, ακόμη και στην προπόνηση... Δεν είναι κάτι διαφορετικό επειδή η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Ο Μπερμπάτοφ ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Θα δούμε αν παίξει αύριο. Είναι σίγουρο πως θα αρχίσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε το τι θα γίνει".

Για το ότι ως τώρα δεν είχε κάποια φετινά αποκτήματα της ομάδας λόγω τραυματισμών (σ.σ. τελευταίο αυτό του Λέοβατς): "Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έρθει από πρωτάθλημα χαμηλότερης ποιότητας και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Το θέμα του Λέοβατς ήταν ίσως και θέμα ατυχίας. Δε με ανησυχεί πολύ αυτό, έχουμε 20 ισάξιους παίκτες".

Για τον Σάμπο: "Βελτιώνεται μέρα με την μέρα και νομίζω πως θα είναι σημαντικός μέσα στην σεζόν".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ με διπλό στην Βέροια

Europa League: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports