Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Σας κάνει πιο σίγουρους για τον εαυτό σας ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, όμως μέσα στον Σεπτέμβριο με την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα, αυτή η σιγουριά μπορεί να είναι επιπολαιότητα που κοστίζει. Κορυφώνεται τώρα αυτή η επιρροή, η οποία φέρνει αρκετό χάος και πολυδιάσπαση, ενώ προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις, συκοφαντίες, υποσχέσεις.

Ζυγός

Δύσκολο να μπει τάξη στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας, ακόμα και στην ψυχολογία σας, με την χαοτική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, μια πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, η οποία μέσα στο Σεπτέμβριο προκαλεί ένα χάος γενικά. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις και τα μπερδέματα σε εργασία και υγεία. Αυταπάτες, αβάσιμη υπεραισιοδοξία.

Σκορπιός

Δύσκολο να μπει τάξη στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας, ακόμα και στην ψυχολογία σας, με την χαοτική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, μια πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, η οποία μέσα στο Σεπτέμβριο προκαλεί ένα χάος γενικά. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις και τα μπερδέματα σε εργασία και υγεία. Αυταπάτες, αβάσιμη υπεραισιοδοξία.

Τοξότης

Το ζώδιό σας αρέσκεται να “απλώνει μεγάλα δίχτυα” και να οραματίζεται μεγάλα πράγματα, ειδικά αυτή την εποχή με την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην κάνετε ανοίγματα που θα κοστίσουν μακροχρόνια. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή της και πρέπει να προσέξετε τις επιπόλαιες κινήσεις και τις εξαπατήσεις, κυρίως σε επαγγελματικά και σπίτι.

Αιγόκερως

Μπορεί να λέγονται διάφορα ωραία, μεγάλα αλλά ανεφάρμοστα πράγματα αυτή την εποχή με την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται τώρα αλλά λειτουργεί όλο τον Σεπτέμβριο. Μια όψη που εφιστά την προσοχή σε διαδόσεις και συκοφαντίες. Παρεξηγήσεις με συγγενείς και συμμαθητές. Προσέξτε τις υποσχέσεις και συμφωνίες που μπορεί να κοστίσουν μακροχρόνια.

Υδροχόος

Επειδή αυτή τη περίοδο μπορεί να υπόσχονται διάφορα και ανεδαφικά πράγματα με την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, θα πρέπει για όλο τον Σεπτέμβριο να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τις επιπόλαιες κινήσεις, τις υπεκφυγές και τα μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά, τα οποία μακροχρόνια τελικά θα κοστίσουν περισσότερο και δεν θα “μαζεύονται”.

Ιχθύες

Σας αρέσει να ονειρεύεστε κι έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε, αλλά αυτή την εποχή μπορεί να κάνετε διάφορα τελείως ουτοπικά σχέδια, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικούς στόχους, με την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα να βγάζει τον πολύ αφελή εαυτό σας στην επιφάνεια. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή της και ζητά προσοχή σε αυταπάτες και επιπόλαια ανοίγματα.

Κριός

Κορυφώνεται τώρα η χαοτική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία για όλο τον Σεπτέμβριο προκαλεί αρκετά μπερδέματα στον εργασιακό χώρο και στην ψυχολογία σας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η αμελής κι επιπόλαια αντιμετώπιση λεπτομερειών, ακόμα και της υγείας σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Ταύρος

Μια πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα φέρνει αυτή τη περίοδο εξαπατήσεις, κακές εκτιμήσεις και διάφορα μπερδέματα στα ερωτικά, σε φιλίες και σε σχέδιά σας, ενώ μπορεί να καταλαβαίνετε τώρα ότι κάνατε σχέδια για το μέλλον που ήταν ουτοπικά. Μια όψη που λειτουργεί όλο το Σεπτέμβριο.

Δίδυμοι

Αυξάνει στο έπακρον την τάση για εξαπατήσεις, αυταπάτες, κακές εκτιμήσεις αλλά και συκοφαντίες η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, η οποία λειτουργεί για όλο το Σεπτέμβριο. Ειδικά θέματα επαγγελματικά και σπιτιού θέλουν προσοχή από επιπόλαιες κι αφελείς κινήσεις που θα κοστίσουν σε βάθος χρόνου. Μην ψάχνετε για σωτήρες.

Καρκίνος

Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που κλείνονται μέσα στο Σεπτέμβριο θέλουν προσοχή, γιατί η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ποσειδώνα μπορεί να ωθήσει σε επιπόλαιες κινήσεις και απάτες. Με αυτή την όψη λέγονται μεγάλα λόγια και δίνονται διάφορες υποσχέσεις. Μπερδέματα και συκοφαντίες, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους, συναδέλφους.

Λέων

Προσέξτε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα αλλά και την επιπόλαιη γενικά οικονομική διαχείριση, γιατί η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, μπορεί μέσα στον Σεπτέμβριο να σας κάνει πιο χαλαρούς στη διαχείριση και αυτό να έχει συνέπειες μακροπρόθεσμα. Έντονη τάση για εξαπατήσεις – προσοχή σε υποσχέσεις, ευπιστία και μπερδέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being