Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα κιόσκια που έκαναν ...κατάληψη στην πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: Τα κιόσκια που έκαναν ...κατάληψη...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Βεβαίως δεν λείπει και η πατροπαράδοτη αφισσοκόλληση στις βιτρίνες και στις κολώνες

Εκλογές στην Ελλάδα σημαίνει πρώτα από όλα ρύπανση. Ωστόσο -και παρά τα ειωθότα- αυτή  η εκλογική αναμέτρηση, είναι συμπυκνωμένη ακόμη και στις αφίσσες οι οποίες εντοπίζονται κυρίως γύρω από την πλατεία Γεωργίου, σε κοντινές σε αυτήν αποστάσεις επί  της Κορίνθου και της Μαιζώνος και σε μερικά σημεία, ιδίως στάσεις, της οδού Γούναρη.

Αυτά που κυρίως υπενθυμίζουν ότι την Κυριακή πρέπει να σιγουρευτούμε ότι έχουμε κάπου εύκαιρη την ταυτότητά μας για να ξαναπάμε να ψηφίσουμε, είναι τα κιόσκια στην πλατεία Γεωργίου. Αυτές οι ξύλινες και σιδερένιες κατασκευές που προπαγανδίζουν ιδέες και θυμίζουν εναπομείναντα σπιτάκια ορεινού καταφυγίου μετά το πέρας της χιονοθύελλας.

Βεβαίως δεν λείπει και η πατροπαράδοτη αφισσοκόλληση στις βιτρίνες και στις κολώνες, αλλά και τα πανό, ενώ τα φυλλάδια έχουν σχεδόν εξανεμιστεί καθώς τα ...έφαγε η λίστα των υποψηφίων.

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του thebest.gr και του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου από την πόλη που...πολιτεύεται για δεύτερη φορά μέσα σε 8 μήνες και ψηφίστε τα πιο κακόγουστα και τα πιο ευρηματικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις