Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Την Τετάρτη η συγκέντρωση και ομιλία του Γιάννη Λαϊνιώτη

Πάτρα: Την Τετάρτη η συγκέντρωση και ομι...

Ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ μιλά στον «Αστέρα»

Σε αγωνιστική πανστρατιά καλεί με ανακοίνωσή του όλους τους Αχαιούς ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στο νομό, Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθύνοντας παράλληλα ανοικτή πρόσκληση για  την συγκέντρωση-ομιλία, που πραγματοποιεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου (ώρα 7 μ.μ.) στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Αστήρ».

Μεσούσης της περιοδείας που πραγματοποιεί σε ολόκληρο το νομό, ο Γιάννης Λαϊνιώτης στέλνει αγωνιστικό μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας σε όλους τους ψηφοφόρους και φίλους του, τονίζοντας την αδήριτη ανάγκη υπερψήφισης των ΑΝ.Λ και του Πάνου Καμμένου, με στόχο τη συγκρότηση Κυβέρνησης  και την προάσπιση των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων, που αποτελούν «κόκκινες γραμμές» για το κόμμα.

Ο δεύτερος κατά σειρά υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας των ΑΝ.Λ, αναμένεται στην ομιλία του να  αναφερθεί στην καταλυτική παρουσία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην απελθούσα Κυβέρνηση και στην βεβαιότητα της θριαμβευτικής εισόδου των ΑΝ.ΕΛ, στη νέα Βουλή.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους πολίτες της Αχαΐας, υπογραμμίζει:

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, τον αγώνα μας για την τελική νίκη! Ο τόπος χρειάζεται Κυβέρνηση χωρίς εξαρτήσεις, που να την απαρτίζουν πολιτικοί με ψυχή και εθνικό φρόνημα, δίχως πολιτικά γραμμάτια προς εξόφληση.

Και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με τον Πάνο Καμμένο, εγγυώνται, από τη μία την υπερήφανη και σθεναρή παρουσία  των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και από την άλλη, την ανακούφιση των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού με ευεργετικές παρεμβάσεις και την αταλάντευτη πολιτική στα μεγάλα εθνικά θέματα»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις