Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ακόμα δύο γκολ για τον Μίτρογλου στην Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο: Ακόμα δύο γκολ για τον Μίτρο...

Βασικός για την Μπενφίκα και ο Αντρέας Σάμαρης

Ακόμα δύο γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος παραβίασε την εστία της Μπελενένσες στο 5ο και το 53ο λεπτό.

Η Μπενφίκα συνέτριψε την Μπελενένσες του Σα Πίντο με 6-0, για την 4η αγωνιστική της Primeira Liga. Βασικός κι ο Ανδρέας Σάμαρης.

Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα ανοίγοντας το σκορ στο ματς της ομάδας του κόντρα στην Μπελενένσες. Ο Έλληνας στραίκερ χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να χριστεί σκόρερ καθώς στο 5' μετά από σέντρα του Ζόνας από τα δεξιά πήδηξε ψηλότερα από τον αντίπαλο του και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 για την Μπενφίκα. Ο Μήτρογλου πανηγύρισε έντονα το γκολ ενώ έκανε πως γυαλίζει και το παπούτσι του Ζόνας για την καταπληκτική του σέντρα.

Στο 52' της αναμέτρησης ο Έλληνας στραίκερ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά μετά από πανέμορφη ενέργεια του Γκαϊτάν και κόντρα που έφερε την μπάλα στα πόδια του Μήτρογλου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 4-0. Στο 66' και με το σκορ στο 6-0 ο επιθετικός της Μπενφίκα αντικαταστάθηκε από τον Χιμένες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή για την Σουπερλίγκ με τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports