Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - καταγγελία: Άλλη μια διαρροή νερού από βλάβη - Στην Εγλυκάδα αυτή τη φορα

Πάτρα - καταγγελία: Άλλη μια διαρροή νερ...

Αναμένουν ακόμα το συνεργείο

Μια ακόμα βλάβη στο δίκτυο έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή στην Εγλυκάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ευριπίδου, όπως καταγγέλει αναγνώστης του thebest.gr. Όπως αναφέρει η διαρροή γίνεται αρκετές ημέρες και η ΔΕΥΑΠ έχει ειδοποιηθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία "παρ'οτι έχουμε καλέσει πάρα πολλές φορές (τη ΔΕΥΑΠ) κανένας δεν έχει έρθει να το φτιάξει, όμως κάθε δίμηνο απαιτούν τα ανταποδοτικά τέλη και τον τελευταίο καιρό μιλούν για χαμηλή στάθμη στις δεξαμενές, όταν στην Ευριπιδου το τελευταίο εξάμηνο έχουν χαθεί από σπασίματα του  δικτύου δεκάδες κυβικά νερού".

Επίσης καταγγέλλεται ότι στην επικοινωνία του δημότη με τη ΔΕΥΑΠ του αναφέρθηκε ότι κι άλλοι έχουν τηλεφωνήσει να δηλώσουν τη βλάβη όμως λογω των εξελίξεων υπάρχει έλλειψη συνεργείων και υλικών επισκευών. "όμως εγώ τι φταίω να κολυμπώ κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου και να με βασανίζουν τα κουνούπια και όλα τα έντομα της Εγλυκάδας? Είναι πολύ κρίμα για τον δήμο μας αυτή η κατάσταση", αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα:Μέχρι την Πέμπτη διακοπές νερού λόγω μη επάρκειας – Κ. Πελετίδης: Το δίκτυο υδροδότησης θέλει αντικατάσταση, αλλά η κεντρική εξουσία δεν νοιάζεται


Πάτρα:Τρέχει το νερό εδώ και μια εβδομάδα στην οδό Ομογενών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Πάτρα: Προβλήματα στην υδροδότηση - Αλλού το νερό δεν φτάνει, αλλού τρέχει


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις