Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έρευνα και προσαγωγές για τον θάνατο του 68χρονου στην Παλαιοκαρυά

Δυτική Ελλάδα: Έρευνα και προσαγωγές για...

Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει η Αστυνομία

Στις επαφές του 68χρονου, πιθανές διαφωνίες στον κοινωνικό του περίγυρο, πληροφορίες για σοβαρό διαπληκτισμό που είχε προ δυο – τριών περίπου μηνών και πολλά ακόμη στοιχεία επιχειρεί να συνδέσει η Ασφάλεια του Αγρινίου, ώστε να εξιχνιάσει τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου συνταξιούχου από την Παλαιοκαρυά που χθες βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή και συγκεκριμένα στο χωράφι του, πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο στον θώρακα.

Όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότατο αυτό της εγκληματικής πράξης εξετάζει η Αστυνομία για το τραγικό συμβάν στην Παλαιοκαρυά Παραβόλας. Εκεί όπου σε αγροτικό σημείο του οικισμού Άγιος Γεώργιος πριν τρεις ώρες βρέθηκε νεκρός 68χρονος δίπλα στο όχημα του.

Στο σημείο του συμβάντος μετέβη Ιατροδικαστής ενώ η Ασφάλεια Αγρινίου ερευνά όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης που συγκλονίζει την κοινωνία του χωριού και πολύ περισσότερο την οικογένεια του άτυχου άνδρα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για προσαγωγές που έγιναν σήμερα, όμως τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο τα άτομα που προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθερα, χωρίς να αποκλείεται να κληθούν εκ νέου από την Αστυνομία, εφόσον προκύψουν κάποια νέα στοιχεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Νεκρός 68χρονος από πυροβολισμό! Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για νεκροψία η σωρός του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις