Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννης Λαϊνιώτης: «Στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με τον Πάνο Καμένο»

Γιάννης Λαϊνιώτης: «Στην πρώτη γραμμή το...

Απευθύνει προσκλητήριο νίκης

Προσκλητήριο νίκης, απευθύνει ο πολιτευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ Γιάννης Λαϊνιώτης, για την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμένου, την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (ώρα 20.00) στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Patras Palace».

Σε δήλωσή του, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, ανάμεσα στα άλλα επισημαίνει:

«Οι ΑΝΕΛ, μόνοι και πρώτοι επισημάναμε στον ελληνικό λαό το τι  έρχεται. Το πράξαμε, όταν όλοι εκτελούσαν εντολές των ξένων δανειστών. Τώρα, δεν έχουν νόημα τα μνημόσυνα αλλά πρέπει με συγκεκριμένο σχέδιο να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Με μια νέα πολιτική, που θα φέρει την ανάπτυξη και θα αντιμετωπίσει την ανεργία. Μία πολιτική διαφορετική από την πολιτική της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης.

Ψηφίζοντας Ανεξάρτητους Έλληνες και Πάνο Καμμένο, οι Έλληνες γνωρίζουν, ότι οι αρχές και οι αξίες της παραδοσιακής, λαϊκής, πατριωτικής δημοκρατικής και ριζοσπαστικής κεντροδεξιάς, τις οποίες κι εγώ πρεσβεύω, δεν θα υποστούν φθορά - αναφέρομαι κυρίως στα εθνικά θέματα ή τα θέματα της θρησκείας και της ελεύθερης οικονομίας - σε μια κυβέρνηση που θα συμμετέχουμε εμείς, στις 21 Σεπτεμβρίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις