Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στη Ρουμανία για την...αξιοπρέπειά της η Εθνική

Ποδόσφαιρο: Στη Ρουμανία για την...αξιοπ...

Θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (9:45) τη Ρουμανία

Με στόχο να περισώσει ό,τι μπορεί, πλέον, από το γόητρό της, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (9:45) τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.

Η νέα εντός έδρας ήττα της Ελλάδας από την Φινλανδία, την περασμένη Παρασκευή, «εξαφάνισε» και τις μαθηματικές ελπίδες που υπήρχαν για την κατάκτηση της 3η θέσης, οπότε στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα τέλος στην... κατρακύλα που υπάρχει από την έναρξη των προκριματικών.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκεται στην χώρα της Βαλκανικής χερσονήσου από το μεσημέρι, με τον Κώστα Τσάνα να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το σχήμα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ απέναντι στους Ρουμάνους, που βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου και διεκδικούν με αξιώσεις την απευθείας πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης που θα γίνει στη Γαλλία το επόμενο καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν κι εκτός των Νίνη, Τοροσίδη, ο υπηρεσιακός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει και πιο κάτω; Η Εθνική Ελλάδας έχασε και από τη Φιλανδία – Αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports