Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε σύμβουλο γάμου Tζένιφερ Άνιστον-Τζάστιν Θερού

Σε σύμβουλο γάμου Tζένιφερ Άνιστον-Τζάστιν Θερού

Για να εξασφαλίσουν την ευτυχία στην σχ'εση τους

Δεν έχουν προλάβει να κλείσουν καλά καλά μήνα που είναι παντρεμένοι κι όμως ήδη επισκέπτονται σύμβουλο γάμου! Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού που παρακολουθούν «θεραπείες» για ζευγάρια, προκειμένου να εξασφαλίσουν το… «για πάντα μαζί».

Το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης είναι μάλιστα ότι η 46χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος σύζυγός της σύμφωνα με άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος που μίλησε στο «ΟΚ», ξεκίνησαν να πηγαίνουν στους… «ειδικούς», λίγο πριν από τον μυστικό τους γάμο.

Η αιτία για αυτές τις επισκέψεις ήταν η άρνηση της Άνιστον να δεθεί με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν ήταν και πολύ «ζεστή» με την όλη ιδέα και αν το καλοσκεφτούμε όχι άδικα μετά από το σκάνδαλο με τον Brad Pitt.

Ωστόσο ο επιμένων νικά! Έτσι την κέρδισε και ο Θερού και είπε το μεγάλο «ναι».

Για να μην την ξαναπατήσει όμως πάλι η Τζένιφερ φρόντισε να έχει και κάποιες… «δικλείδες ασφαλείας», για να εξασφαλίσει ότι ο έγγαμος βίος τους θα μπει σε σωστό δρόμο εξαρχής και έτσι άρχισε τις επισκέψεις στους ειδικούς γάμου.

Η ίδια πηγή, υποστηρίζει πως αιτία για την φοβία της 46χρονης σταρ είναι οι… κακές σχέσεις του παρελθόντος που της έχουν αφήσει ψυχικά τραύματα, αλλά και κάποιες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία.

Οι τακτικές συνεδρίες με τους συμβούλους γάμου, τη βοηθούν να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και να ζήσει τον έρωτα της με τον Τζάστιν Θερού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight