Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καταβαράρθρωση της Νοημοσύνης μας!!

Καταβαράρθρωση της Νοημοσύνης μας!!

Του Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν είναι καινοφανές το φαινόμενον για τις τρέχουσες αναφορές. Πρόκειται για μόνιμην κατάστασην. Οι  ομιλητές  και προβάλλοντες τα σχέδιά τους υποψήφιοι αρχηγοί αλλά και τα φερέφωνα όλων, συνεχώς φέρουν στο προσκήνιον, ως ευκόλως πραγματοποιηθησόμενα, γεγονότα και καταστάσεις τα οποία εκ των πραγμάτων είναι ανεφάρμοστα.

Για ορισμένα το έχει αποδείξει  περιτράνως το πρόσφατον παρελθόν.Τα λοιπά. τα αποκρούει η απλή λογική. Και όμως οι υποψήφιοι  τα θέτουν σε μας, ως την Λυδίαν Λίθον, η οποία  θα  καταστήσει την Ελλάδα ευτυχή και απηλλαγμένην πάσης δυσκολίας και εμποδίου. Ο δε Λαός, αν ψηφίσει , τα πλέον ανεφρμοστα θα διάγει «βίον ανθόσπαρτον»!!!

Μερικά που μάλλον μας προσβάλλουν και υποτιμούν άρδην την Νοημοσύνην μας. Τα γνωρίζετε, αλλά το ύψος της περιφρονήσεως,  μας εξωθεί στο να τα εξωτερικεύσομεν.

Θα κατάργήσομεν όλα τα  Μνημόνια ή εμείς είμεθα πιο ικανοί να τα εφαρμόσομεν απαλώτερον! Όταν τα υπέγραφαν γιατί δεν τα καθιστούσαν οικονομικώς ανώδυνα;

Υπεγράψαμεν την Σύμβασην με το πιστόλι στον κρόταφον. Γιατί δεν αρνηθήκατε την υπογραφήν όλοι, αλλά τώρα μας λέτε ότι θα πράξετε αντίθετα από όσα σας «υπεχρέωσαν» να δεχθείτε ;; Με ποίες αιτιολογίες θα απαλύνετε τα όσα βαρειά ψηφήσατε εν τω Κοινοβουλίω;; Αγνοείτε όλοι το  pacta sun servant;;;

Θα διεξάγομεν Δημοψήφισμα για να εξέλθει η Ελλάδα από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκήν Ένωσην. Το 80% του Ελληνικοί Λαού είναι διαρρήδην αντίθετον με όμοιες σκέψεις.

Είμαστε κατά της φορολογίας της ιδιωτικής εκπαιδεύσεως και θα την διαγράψομεν όταν έλθωμεν στην Εξουσίαν. Γιατί δεν την βάζατε  στο απυρόβλητον όταν διαπραγματευόσαστε τον ΦΠΑ;;;

Η Νέα Δημοκρατία έχει  όνειρον την συνεργασίαν με εμάς (το πιπιλίζει  υποψήφιος, όχι μόνον ο Αρχηγός) μετά τις εκλογές!  Αυτό είναι  απαίτηση ολοκλήρου του Ελληνικοί Λαού  ο οποίος θέλει  την απόλυτην συνεργασίαν  των τριακοσίων εκπροσώπων του, ώστε να λύνονται επωφελώς τα ζητήματά του.

Δεν ψήφισε μη εφαπτόμενους κύκλους,  αλλά τεμνομένους υπέρ αυτού . Και η προεκλογική αυτή εξαγγελία είναι προσβλητική για τις θέσεις των ψηφοφόρων, οι οποίοι απαιτούν επιτέλους πολιτικήν νηνεμίαν και σταθερότητα στον τόπον. Φράσεις ανεφέρμοστες ή αποδεδειγμένες άκρως αλυσιτελείς δεν είναι επιτρεπτόν να ακούγονται  προεκλογικώς ως δέλεαρ!!

Δεν είναι οι ψηφοφόροι  ψάρια ώστε να «χαύονται» το αγκίστρι με το θανατηφόρον δόλωμα.

Σεβαστείτε ολίγον αυτούς που σας τιμούν υπερβαλλόντως με την ψήφον τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις