Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς χάντμπολ: Πατρινή παρουσία σε μεγάλο και μικρό τελικό στην Πεσκάρα

Μπιτς χάντμπολ: Πατρινή παρουσία σε μεγά...

Με πρώην "λέαινες" και τον Κανέλλο Γεωργίου της Ακαδημίας

Η Εθνική Γυναικών θα διεκδικήσει κόντρα στην Ιταλία το χρυσό μετάλλιο στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας, ενώ η αντίστοιχη των ανδρών θα διεκδικήσει το χάλκινο.

Στην Εθνική των γυναικών να θυμίσουμε ότι αγωνίζονται πρώην "λέαινες" όπως η Ποιμενίδου και, η Μούρνου, ενώ σοτςυ άνδρες αγωνίζεται και σκοράρει σε κάθε αγώνα ο Πατρινός Κανέλλος Γεωργίου της Ακαδημίας των σπορ.

Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ελληνικού χάντμπολ συντελέστηκε σήμερα στη Πεσκάρα με την Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ να προκρίνεται στον τελικό των 1ων Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το αργυρό μετάλλιο!

Η Εθνική ομάδα σε ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς νίκησε 2-1 (10-11, 17-12, 5-4) την Τυνησία στον 1ο ημιτελικό και σήμερα (21.00) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Ιταλία που νίκησε άνετα την Τουρκία στον 2ο ημιτελικό.

Οι αθλήτριες της Μαρίας Καραντώνη είχαν πολύ άγχος που τους οδήγησαν σε αρκετά λάθη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν τόσο πολύ με την Σκάρα να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στη διαδικασία των σουτ άουτ.

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΥΝΗΣΙΑ 2-1

ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα 5, Ποιμενίδου 5, Παπαβασιλείου, Μάστακα 8, Μούρνου 8, Ράτσικα, Βασιλειάδου, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου 4.

Στον μικρό τελικό οι Άνδρες

Η Εθνική Ανδρών δεν κατάφερε να κερδίσει στον 1ο ημιτελικό την Κύπρο. Η «Μεγαλόνησος» ήταν καλύτερη και επικράτησε με 2-0 (19-16, 19-14) και αύριο θα παίξει για το χρυσό. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει σήμερα στις 20:00 το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Τουρκία που έχασε 2-0 από την Τυνησία.

ΚΥΠΡΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ 2-0

ΚΥΠΡΟΣ (Ανδρέας Ανδρέου): Αργυρού Χ. 4, Αργυρού Ι. 4, Χρήστου 2, Χατζηεφραίμ, Κυπριανού, Μαρκίδης, Νικηφόρου 8, Σοφοκλέους, Στυλιανού, Τσιβίκος 20.
ΕΛΛΑΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Θεοδώρου 6, Ζήσης, Γεωργίου 8, Παπαδόπουλος 6, Μπουκοβίνας, Ακριδόπουλος, Βαλαβάνης 8, Κοτσαμαρίκογλου 2, Χαραλαμπίδης, Χαραλαμπάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιτς χάντμπολ: "Σαρώνουν" οι ελληνικές ομάδες στην Πεσκάρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports