Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:"Αθλητικός" γάμος με πολλά χαμόγελα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:"Αθλητικός" γάμος με πολ...

Ποιοί πατρινοί αθλητές ένωσαν τις ζωές τους

Το Σάββατο 22 Αυγούστου, δυο αθλητές και αγαπημένοι γυμναστές της Πάτρας ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα. Η Βούλα Παναγιωτοπούλου πρώην πρωταθλήτρια του έπταθλου (σύνθετα) στίβου και ο Γιώργος Βαγιώτης Ποδοσφαιριστής στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ιδιοκτήτες του Modus Vivendi Studio Personal, δε σταμάτησαν λεπτό να χαίρονται την έναρξη της κοινής τους ζωής.

Η νύφη έλαμπε με το διακριτικό μακιγιάζ της Άννας Πανταζοπούλου, μέσα στο θηλυκό αέρινο φόρεμά της, που σχεδίασε και έραψε αποκλειστικά για την ίδια η γνωστή ταλαντούχα σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου. Η αδελφή τη νύφης, Νία Παναγιωτοπούλου από το κομμωτήριο ΜΑIRY'S & NIA'S hairart, έφτιαξε το ανάλαφρο και πανέμορφο νυφικό χτένισμα, που ανέδειξε τα εντυπωσιακά μαλλιά της Βούλας. Την ανθοδέσμη, το στολισμό της εκκλησίας και το χώρο της δεξίωσης επιμελήθηκε το «Χωροπλέγμα» και ο Γιώργος Νικολακόπουλος.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πάντρεψαν οι φίλοι τους Γιούλη και Χρήστος Βέργης που ζουν στην Κρήτη. Το κέφι των νεόνυμφων και των καλεσμένων τους κρατήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη δεξίωση που δόθηκε στο «’Επακρον» με τους DJ΄s Σπύρο Μαυρομάτη και Παναγιώτη Κολλιόπουλο να δίνουν το χορευτικό ρυθμό με τις επιλογές τους. Ο φωτογράφος Γιώργος Καλογερής (Photosynthesis) αιχμαλώτισε όλη τη μαγεία των στιγμών αυτού του νεανικού γάμου στην καρδιά του Αυγούστου του 2015.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight