Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Επίσημη έναρξη της Βόλεϊ Λιγκ στις 24 Οκτωβρίου

Βόλεϊ: Επίσημη έναρξη της Βόλεϊ Λιγκ στι...

Επιστολή των συλλόγων στην ΕΕΑ για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα

Στις 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η φετινή Volley League, όπως αποφάσισε στην 117η συνεδρίασή του το ΔΣ της ΕΣΑΠ. Σε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ σχετικά με το νέο πρωτάθλημα. Φαίνεται πως ζητούν όμως από τον Ηρακλή να εξοφλήσει τις οφειλές σε πρώην παίκτες.

Η ΕΣΑΠ αναμένεται να στείλει στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού (ΕΕΑ) επιστολή στην οποία θα αναλύει τις θέσεις της για την υπόθεση του "γηραιού". Την τελική απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του Ηρακλή στη Volleyleague, θα πάρει η ΕΕΑ.

Επίσης, η Λίγκα αποφάσισε η κλήρωση της διοργάνωσης να πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Επίσης, την κατάργηση των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8, οπότε θα μετρά η θέση που θα καταλαμβάνουν οι ομάδες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στις συγκεκριμένες τέσσερις θέσεις, όπως και τη μη συμμετοχή της ένατης ομάδας της κανονικής περιόδου στα πλέι άουτ.

Επίσης, όταν η βαθμολογική διαφορά μεταξύ 12ης και 11ης ομάδας είναι επτά ή περισσότεροι βαθμοί, η 12η ομάδα θα υποβιβάζεται απευθείας στην Α2, ενώ όταν η βαθμολογική διαφορά μεταξύ 11ης και 10ης ομάδας είναι επτά ή περισσότεροι βαθμοί, η 11η ομάδα θα υποβιβάζεται, επίσης, απευθείας στην Α2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιτς βόλεϊ: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports