Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητρόπουλος: "Ζητήστε συγγνώμη έστω και την τελευταία στιγμή"-Έξαλλος στη συνέντευξη τύπου-απάντηση για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Μητρόπουλος: "Ζητήστε συγγνώμη έστω...

Ολόκληρη η δήλωσή του

Συνέντευξη τύπου - απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή  δίνει αυτή την ώρα στη Βουλή ο Αλέξης Μητρόπουλος. Νομική παραστάτης του Αλέξη Μητρόπουλου η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ωστόσο για την ώρα δεν έχει κάνει την εμφάνισή της  στην αίθουσα που γίνεται η συνέντευξη.

Ο κ. Μητρόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος άρχισε να δίνει στοιχεία στους δημοσιογράφους με ημερομηνίες και δικαστικές αποφάσεις.Δεν εισέπραξα εγώ το ποσό αλλά δυο δικηγόροι του γραφείου μου

 

Εγώ μεσολάβησα για να επαναπατρίσω τα χρήματα, είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Διαβάστε τι δήλωση του βουλευτή:

 

«Η άρση ασυλίας αφορά χαλκευμένο πόρισμα». Αυτό είπε ο κ. Μητρόπουλος και κάλεσε τους δημοσιογράφους να κάνουν τις ερωτήσεις τους. Θλίβομαι, είπε που μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, επισπεύσθηκε η διαδικασία. Επέμεινε ακόμα ότι συνομίλησε με τον Παναγιώτη Νικολούδη.

«Εστω την τελευταία στιγμή παρακαλώ αντι συγγνώμης κάτι να πείτε με τα έγγραφα που σας προσκόμισα», δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος στους δημοσιογράφους.

Μητρόπουλος: Eσωκομματικά μαχαιρώματα και αβάντα στον Σπίρτζη "δείχνει" ο βουλευτής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις