Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αγωνιστική εκπλήξεων στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο: Αγωνιστική εκπλήξεων στην Αγγλία

Τσέλσι και Λίβερπουλ "στραβωπάτησαν" στην έδρα τους

Εντός έδρας ήττες-σοκ επιφύλασσε η 4η αγωνιστική της Premier League για τις Τσέλσι και Λίβερπουλ. Η πρώτη έχασε 1-2 από την Κρίσταλ Πάλας και η δεύτερη 0-3 από την Γουέστ Χαμ!

Ο Φαλκάο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους "μπλε" και ισοφάρισε στο 79' (είχε 17 ματς χωρίς γκολ), αλλά στο 81' ο Γουόρντ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας και τελικά το σπουδαίο "διπλό" στο "Στάμφορντ Μπριζ".

Στο 3ο λεπτό ο Λανσίνι, στο 29' ο Νομπλ και στις καθυστερήσεις ο Ντιαφρά Σακό πέτυχαν τα γκολ στο "Άνφιλντ", τα πρώτα που δέχεται φέτος η Λίβερπουλ.

Τα "σφυριά" είχαν να νικήσουν στην έδρα των "κόκκινων" από το 1963 και είχαν να σκοράρουν από το 2006, ενώ η Τσέλσι για πρώτη φορά έχασε στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας.

Μάλιστα αυτήν ήταν 2η εντός έδρας ήττα του Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι στο 100ό του ματς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την Premier League.

Κατά τ’ άλλα, ατσαλάκωτος για μια ακόμα αγωνιστική έμεινε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Λέστερ του Ιταλού τεχνικού έμεινε πίσω από την ευχάριστη έκπληξη Μπόρνμουθ, αλλά βρήκε ξανά τον τρόπο (μ’ ένα πέναλτι του Βάρντι στο τέλος) να πάρει το 1-1 και να μείνει αήττητη.

Είμαστε ακόμη στον Αύγουστο και η Τσέλσι είναι στο -8 από την κορυφή, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-0 την Γουότφορντ με τα τέρματα των Στέρλινγκ και Φερναντίνιο, κάνοντας το "4 στα 4".

Η παράδοση συνεχίστηκε για μία ακόμα χρονιά στο ζευγάρι Νιούκαστλ-Άρσεναλ με γηπεδούχους τις "καρακάξες" καθώς η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 1-0 και έφυγε για ένατη συνεχόμενη σεζόν αήττητη από το  "St James’ Park" (5 νίκες-4 ισοπαλίες).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Ανάλυση των αντιπάλων του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Νέο φιλικό για την Παναχαϊκή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports