Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Σήμερα το "πρώτο πιάτο"

Σούπερ Λίγκα: Σήμερα το "πρώτο πιάτο"

Της 2ης αγωνιστικής

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη (21:30), ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ωστόσο τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, εκ των οποίων αυτή στα Πηγάδια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με τα άλλα δύο ματς της ημέρας, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός και Πανθρακικός-Βέροια (αμφότερα θα ξεκινήσουν στις 19:15).

Η... επίσημη επιστροφή της Ένωσης στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία συνοδεύτηκε από την ευρεία νίκη επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (3-0). Το σημερινό ματς, όμως, είναι εντελώς διαφορετικό μιας και η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή των Κρητικών, δυναμική που ανεβαίνει ακόμη περισσότερο μέσα στην έδρα του.

Θα μπορούσε να πει κανείς, αν και είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα και κρίσεις, ότι ο αγώνας με τη Ξάνθη αποτελεί για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ένα κρας-τεστ, μέσα από το οποίο ο προπονητής και γενικά οι άνθρωποι του συλλόγου θα μπορέσουν να διαπιστώσουν το βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ κι αν είναι σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως, άλλωστε αρμόζει στην ιστορία της.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο και όχι στη Λιβαδειά, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Βοιωτών, θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον πρώτο λόγο για το 2Χ2.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι είναι αυτό της Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Βέροια, με αμφότερες τις οιμάδες να προέρχονται από ήττα και ισοπαλία στην πρεμιέρα από Αστέρα Τρίπολης (0-2) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή φιλικό με ΑΕ Καραϊσκάκης

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports