Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού για θέσπιση ηλεκτρονικού εισιτήριου στα γήπεδα

Απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού για θέ...

Για πρώτη φορά κάρτα φιλάθλου, η οποία θα ισχύσει υποχρεωτικά για όλους

Ο υφυπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κοντονής εξέδωσε σήμερα την απόφαση για την θέσπιση του ηλεκτρονικού εισιτήριου στα γήπεδα ενώ εισάγει για πρώτη φορά την κάρτα φιλάθλου όπου θα ισχύσει υποχρεωτικά για όλους. Χωρίς την κάρτα φιλάθλου απο την αγωνιστική σεζόν 2016 - 2017 δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει εισιτήριο και να εισέρχεται στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την απόφαση, τίθεται σε ισχύ κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου από 01-09-2015 , στο οποίο συνδέονται υποχρεωτικά τα επιμέρους συστήματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Α.Α.Ε. και Τ.Α.Α.

Έτσι για τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβανομένων των διεθνών και φιλικών αγώνων, στους οποίους μετέχουν Α.Α.Ε ή Τ.Α.Α., τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά, με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.

Σκοπός του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι η αντιμετώπιση πράξεων βίας και αξιόποινων εν γένει πράξεων με αφορμή αθλητικές συναντήσεις η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, η προστασία και ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών στους αγωνιστικούς χώρους και η ευχερέστερη προμήθεια των εισιτηρίων και πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την έκδοση, διάθεση και γενικά τον έλεγχο της διακίνησης των εισιτηρίων.

 

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά της Σουπερλίγκ, για την απαλλαγή της Κέρκυρας, ο Σταύρος Κοντονής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports