Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όσα δεν ξέραμε για τον νέο σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού

Όσα δεν ξέραμε για τον νέο σύντροφο της ...

Τι μάθαμε γι' αυτόν

Είναι 35 ετών, ονομάζεται Ανδρέας Παππάς και έλκει την κατωγωγή του από την Καβάλα. Εμπλέκεται επαγγεματικά στην οικογενειακή επιχείρηση, τη Θερμοπλαστική Καβάλας.

Ιδού ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού με τον οποίο η πρώην Σταρ Ελλάς θεάθηκε σε εσταντανέ γεμάτα τρυφερότητα και πάθος σε απόμερη παραλία της Πάτμου προκαλώντας σάλο στο Διαδίκτυο. Κι αυτό μέσα από τις συγκεκριμένες εικόνες των paparazzi γίνεται κάτι παραπάνω από αισθητή η πολύ έντονη «χημεία» μεταξύ του νέου ζευγαριού.

Είναι αλήθεια πως οι φήμες για το νέο αμόρε της πρώην συζύγου του Πέτρου Κωστόπουλου κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, κανείς, όμως, δεν είχε καταφέρει να απαθανατίσει το ζεύγος. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα απλά επιβεβαιώνουν ότι η Τζένη είναι και πάλι πολύ ερωτευμένη

Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν πως γνωρίστηκε το νέο ζευγάρι - σημειώνει η Espresso - που και πως προέκυψε η νέα σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσουν το φρέσκο ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι διακοπές τους στο νησί της Πάτμου ήταν όσο το δυνατό μακρύτερα από βλέμματα - και,, βέβαια, φλας. Μέχρι που έσκασε η βόμβα.

Στο τελευταίο της post φωτογράφισε και σχολίασε τον ...ορίζοντα. H Tζένη τράβηξε μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον ορίζοντα και φυσικά τη σχολίασε!

«Δεν πρέπει να με κατηγορείς αν μιλάω με τα σύννεφα –Υοu must not blame if I do talk to the clouds» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θέλει να δηλώσει κάτι.

Πηγή:newsone.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight