Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:1.500 αποθέωσαν τον Τάκη Ζαχαράτο στην "Πολιτεία"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:1.500 αποθέωσαν τον Τάκη Ζαχαράτο ...

Χάρισε μοναδικές στιγμές γέλοιου στην γενέτειρα του

Μια μοναδική βραδιά έζησε στην γενέτειρα του την Πάτρα ο Τάκης Ζαχαράτος την Δευτέρα 17 Αυγούστου. Ο showman μάγεψε το κοινό του σε μια παράσταση που τα είχε όλα.

Πολλές μεταμφιέσεις, τραγούδια, σκηνικά,φώτα και άφθονο γέλιο. Καταχειροκροτήθηκε σαν Ρένα Βαλαχοπούλου ενώ χάρισε «συναντήσεις», όπως αυτή της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Μελίνα Μερκούρη, της Μαρινέλλας με τον Στέλιο Καζαντζίδη, της Εντίθ Πιάφ με την Μάρλεν Ντίντριχ, τον Μάνο Χατζιδάκι, τη Μέριλιν Μονρόε, τη Λάιζα Μινέλι.

Φυσικά δεν άφησε απ’έξω  πολιτική επικαιρότητα των ημερών, μιας και η «Η Μύριαμ Απλού», αυτή η απολαυστική περσόνα που έχει πλάσει ο σόουμαν, «εκσφενδόνισε» την καψούρα της για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα του τραγούδησε τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τις εντυπώσεις κέρδισε επίσης η «Ζωή Κωνσταντοπούλου» αλλά  και η «Άνγκελα Μέρκελ».

Πέντε μουσικοί επί σκηνής πλαισίωσαν τον σόουμαν σε τραγούδια προερχόμενα από μιούζικαλ και κινηματογραφικές επιτυχίες έως λαϊκά.

Η «Πολιτεία» υποδέχθηκε πάνω από 1.500 άτομα που ήθελαν να απολαύσουν την παράσταση «I am what I am». Στην παράσταση είδαμε την Τασία Μανωλοπούλου, Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης της Πάτρας αλλά την Μαριανα Σταματιαδου, μέλος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Την Παράσταση παρακολούθησε και ο Σπύρος Γρίβας στον οποίο αναφέρθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος μοιράστηκε φωτογραφίες από την παράσταση στο instagram και έγραψε: «Χθες στην Πατρίδα μου πάνω από 1500 άτομα με αγκάλιασαν με τίμησαν με συγκίνησαν !!!!Πάτρα σε Λατρεύω και σ ευχαριστώ !!!!Μας βλέπω σύντομα ξανά!!!!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight