Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Μπλόκα...παντού για τον εντοπισμό των ληστών της Ανδραβίδας - Μεγάλη η ...λεία για τους ενόπλους που εισέβαλαν σε αποθήκη χονδρικής

Δυτική Ελλάδα:Μπλόκα...παντού για τον εν...

Επί ποδός από χθες η αστυνομία

Μεγάλο χρηματικό ποσό με τη χρήση όπλου αφαίρεσαν άγνωστοι κουκουλοφόροι από αποθήκη χονδρικής στην περιοχή της Ανδραβίδας την Παρασκευή το μεσημέρι, απειλώντας τον ταμία να τους παραδώσει τα χρήματα της ταμειακής μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» οι δύο δράστες προσέγγισαν το κατάστημα με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Εκεί φορώντας κράνη και με τη χρήση όπλου μπήκαν στο χώρο και απειλώντας τον ταμία που βρισκόταν στο σημείο, ζήτησαν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής, ο οποίος υπό την απειλή του όπλου τα παρέδωσε στον έναν εκ των δύο δραστών.

Αμέσως μετά την ληστεία, οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν με την ίδια μηχανή που είχαν μόλις φτάσει, ωστόσο αυτή λίγα μέτρα παρακάτω υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψουν και να διαφύγουν πεζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδραβίδα: Ένοπλη ληστεία σε μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες χονδρικής της Πελοποννήσου - Ανθρωποκυνηγητό σε Αχαΐα και Ηλεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις