Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Δεν είχαν αφήσει ζαρκάδι ζωντανό! Πάνοπλοι λαθροθήρες είχαν κάνει σύστημα το παράνομο κυνήγι

Ναύπακτος: Δεν είχαν αφήσει ζαρκάδι ζωντ...

Συνελήφθησαν στη γέφυρα του Μόρνου

Η σύλληψη δυο λαθροκυνηγών που δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν μια εβδομάδα για να ξεκινήσει η νόμιμη κυνηγετική περίοδος, αποκάλυψε ότι είχαν σύστημα το παράνομο κυνήγι και ότι με το οπλοστάσιο που είχαν στην κατοχή τους, είχαν εξολοθρεύσει τα ζαρκάδια της Αιτωλοακαρνανίας!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 55 και 49 χρόνων συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ κινούνταν με ένα αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε στη γέφυρα του Μόρνου στη Ναύπακτο. Το κλιμάκιο αστυνομικών που έκανε έλεγχο στο όχημα, βρήκε μέσα ένα λαγό που είχαν σκοτώσει λίγη ώρα νωρίτερα, καθώς και ένα κυνηγητικό όπλο με 21 φυσίγγια και έξι μαχαίρια.

Οι λαθροθήρες συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο 55χρονος είχε, όχι ένα ή δυο, αλλά ακόμη δέκα κυνηγετικά όπλα από τα οποία δύο παράνομα, 20 φυσίγγια, οκτώ ασύρματους από τους ο οποίους ο ένας αυτοκινήτου, δύο διόπτρες όπλου, ένα μονόκυαλο νυχτερινής όρασης και είχε δημιουργήσει... τροπαιοθήκη την οποία είχε «στολίσει» με 16 ζευγάρια κέρατα από ζαρκάδια! 

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για παράνομη θήρα, παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ραδιοσυχνοτήτων και προστασίας αρχαιοτήτων, καθώς στο σπίτι του 55χρονου κατασχέθηκε και ένας ανιχνευτής μετάλλων που ερευνάται αν τον χρησιμοποιούσε για λαθρανασκαφές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις