Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Penelope Cruz: Το νέο συναρπαστικό πρόσωπο της Carpisa!

Penelope Cruz: Το νέο συναρπαστικό πρόσω...

Η απόλυτη διεθνής γοητεία και ο Λατίνος αισθησιασμός.

Η διάσημη ιταλική μάρκα, ηγέτης στην αγορά της τσάντας και της βαλίτσας στην Ιταλία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015.

Καλλονή, Υπέροχη προσωπικότητα, Διεθνής Αστέρας του κινηματογράφου και της μόδας, ιδανική για να δώσει νέο αέρα στην επερχόμενη συλλογή.

Penelope Cruz: Η απόλυτη διεθνής γοητεία και ο Λατίνος αισθησιασμός. Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας ανά τον κόσμο! Μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, αλλά και βραβευμένη με BAFTA-για την ερμηνεία της στην ταινία Vicky Christina Barcelona-με τρία GΟΥΑ και με το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών. Είναι εκλεκτική και κομψή και αντιπροσωπεύει απόλυτα την ιταλική φινέτσα των προϊόντων της Carpisa.

To επιβλητικό Pallazzo Venezia στη Ρώμη, επιλέχθηκε ως ο ιδανικός χώρος για την φωτογράφιση της νέας καμπάνιας, αφού εκπέμπει το ιταλικό πνεύμα και αναδεικνύει την πολυτιμότητα της συλλογής.

Εκεί, η εκρηκτική Penelope με το αριστοκρατικό και σέξι στυλ της φωτογραφίζεται κρατώντας τσάντες Carpisa. H Penelope Cruz, ενσωματώνει τη μούσα που θα σηματοδοτήσει την περεταίρω ενίσχυση της μάρκας στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Η ντίβα Μαράια Κάρεϊ ..."διώχνει" από το... πλάνο τον 4χρονο γιό της που της έκλεψε τη δόξα

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight