Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η Γωγώ Τσαμπά live την Πέμπτη το βράδυ στο πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μετά τη γέφυρα του Γλαύκου

Η Γωγώ Τσαμπά live την Πέμπτη το βράδυ σ...

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο

Είχε ξαναέρθει στην Πάτρα στις αρχές του φετινού καλοκαιριού και είχε πραγματοποιήσει μία live μουσική εμφάνιση στα πλατάνια των Δεμενίκων ενώ τώρα ξανάρχεται καλεσμένη στο μεγάλο πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, λίγο μετά την γέφυρα του Γλαύκου.

Στο σημείο πριν την στροφή των Δεμενίκων και πριν την Οβρυά βρίσκεται και θα πανηγυρίσει ο ιερός ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο λόγος για τη μία και μοναδική Γωγώ Τσαμπά. «Δεν σου κάνω τον άγιο», «Τα Καγκέλια» και άλλες επιτυχίες της αναμένεται να ερμηνεύσει και να ξεσηκώσει το κοινό στην Πάτρα την ερχόμενη Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 το βράδυ, η τραγουδίστρια λαικοδημοτικών ασμάτων Γωγώ Τσαμπά, η οποία κατάγεται από τον Ορχομενό της Βοιωτίας. Ήδη οι σχετικές αφίσες έχουν μπει σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Η Γωγώ Τσαμπά που τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια έχει γίνει πασίγνωστη στο πανελλήνιο μέσα και από τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, πραγματικά είναι μία μοναδική ερμηνεύτρια ενώ τo κομμάτι της «Τα Καγκέλια» έχει φτάσει να το τραγουδήσει μέχρι και η Χαρούλα Αλεξίου.

Όσο για το «Δεν σου κάνω τον άγιο» το έχει πει και ο Γιώργος Τσαλίκης με τεράστια επιτυχία.

Η Γωγώ Τσαμπά θα έρθει να τραγουδήσει στο μεγάλο πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ενώ το λαικοδημοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κι άλλους καλλιτέχνες όπως τον Γιώργο Βελισάρη, τον νεαρό σολίστα στο κλαρίνο Σωτήρη Κόκκορη, κ.α.

*Να θυμίσουμε την ασυναγώνιστη πραγματικά και άκρως επιτυχημένη μίμηση της Γ. Τσαμπά που είχε επιχειρήσει ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας στο σώου του ΑΝΤ1 "Your Face sounds Familiar" προξενώντας πολύ γέλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life