Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Anonymous Arabs ..."χτύπησαν" το site της ΑΔΕΠ - Ανάρτησαν μήνυμα για τους μουσουλμάνους της Βιρμανίας και της Παλαιστίνης

Πάτρα: Οι Anonymous Arabs ..."χτύπη...

Δείτε ΦΩΤΟ

Κυβερνο...κατάληψη στο site της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Πάτρας (adep.gr) έχουν κάνει εδώ και λίγες ώρες οι Anonymous .

Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση adep.gr οι χρήστες του διαδικτύου βρίσκονται μπροστά σε ένα μήνυμα που φέρεται να προέρχεται από τους αυτοαποκαλούμενους "Anonymous Arab people" στο οποίο αναφέρεται : Είμαστε Μουσουλμάνοι χάκερ. Mην ξεχνάτε τους μουσουλμάνους αδελφούς μας στη Βιρμανία και την Παλαιστίνη και σε όλο τον κόσμο.

Θέλουμε απλώς να σας πούμε ένα μήνυμά. Δεν συγχωρούμε που σκοτώνονται οι μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι δεν είναι παιχνίδια για την Αμερική και το Ισραήλ. Θα ρίξουμε και τα site στην Αμερική. Να μας περιμένετε".

Η ομάδα αυτή δεν έχει σαφή ηγεσία ή βάση αλλά έχει στρατευθεί κατά της Αμερικής και προβαίνει το τελευταίο διάστημα σε συνεχή διαδικτυακά χτυπήματα εναντίον της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ενημερωθεί οι κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου της Πάτρας και γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η λειτουργία του site της ΑΔΕΠ μέχρι το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις