Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο εργαλείο της Google εντοπίζει τις ώρες αιχμής σε επιχειρήσεις

Νέο εργαλείο της Google εντοπίζει τις ώρ...

Υπόσχεται 'τέλος στις ουρές' με μια απλή αναζήτηση με το όνομα της επιχείρησης

Άλλο ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, παρουσίασε μόλις η Google, το οποίο εντοπίζει τις μέρες και ώρες αιχμής σε γνωστά καταστήματα που είναι εγγεγραμμένα στη βάση δεδομένων της εταιρείας, το οποίο σας βοηθάει να αποφεύγετε τις ουρές ή να βρίσκετε τραπέζι εάν προκειται για εστιατόριο.

Το Popular Times, όπως ονομάζεται, καλύπτει εκατομμύρια επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στην Google, κι εμφανίζεται με μορφή γραφήματος, κάτω από τις πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο κατάστημα, όταν κάνουμε αναζήτηση με το όνομά του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, το Popular Times, συλλέγει στοιχεία από τις γεωγραφικές πληροφορίες των κινητών τηλεφώνων χρηστών όταν αυτοί βρίσκονται σε συγκεκριμένα καταστήματα και στη συνέχεια κάνει συρραφή των πληροφοριών ώστε να καταγράψει τις αυξομειώσεις της κίνησης και τις ώρες αιχμής.

Δοκιμάσαμε το Popular Times σε αρκετά γνωστά καταστήματα κι ελληνικές αλυσίδες, και λειτουργεί κανονικά, με στοιχεία από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά προς το παρόν το εργαλείο εμφανίζεται μόνο στην εκδοχή της Google για κινητά.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις