Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Χωρισμός της Kate Moss και η ''πέτρα του σκανδάλου"

O Χωρισμός της Kate Moss και η ''πέτρα τ...

Το καλοκαίρι φαίνεται να ευνοεί τους χωρισμούς....

Η αλήθεια είναι ότι η πολυτάραχη ζωή της Kate Moss, η πάντα γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις απασχολούσε πάντα τα media. Τα τελευταία χρόνια όμως το διάσημο μοντέλο έμοιαζε να έχει βρει τις ισορροπίες της και τη σχέση που της ταιριάζει με τον τραγουδιστή των Kills Jamie Hince.

Όταν το 2011 το ζευγάρι έκανε έναν ονειρικό γάμο όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα. Όπως όμως όλα τα όνειρα και τα παραμύθια τελειώνουν έτσι φημολογείται εδώ και μέρες ότι και αυτός ο ονειρικός έρωτας του ζευγαριού έφτασε στο τέλος του μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Πέτρα του σκανδάλου φημολογείται ότι είναι η κολλητή του και γαλαζοαίματη Lady Mary Charteris.

Η βρετανίδα ευγενής και ανηψιά της Daphne Guiness ήταν κάποτε μάλιστα φίλη με την Moss, αλλά όπως φαίνεται το μοντέλο δεν ενέκρινε την κολλητή της παρέα με τον άνδρα της Jamie Hince (κάτι θα ξερε μάλλον..). Σύμφωνα με πηγές σε πολλά βρετανικά μέσα η Moss είχε μάλιστα σπρώξει σε πισίνα την Charteris όταν την είδε να μιλάει με τον Hince σε ένα πάρτι.

Η Mary Charteris, διακρίνεται για την εκκεντρικότητα της, ανέβαζει φωτογραφία με τον Hince να κρατάει ένα μπουκάλι ουίσκι στην κουζίνα της, αλλά και φωτογραφιες με φίλες της τοπλες.

Η Kate δεν έχει κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτές τις φήμες ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση τους τελευταίους τρεις μήνες ενισχύει τα όσα λέγονται.

Πηγή:protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight