Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεφαλονιά: Οργισμένοι οι κάτοικοι - Ζητούν εδώ και τώρα την επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Πάτρα-Συγκέντρωση χθες στη Σάμη

Κεφαλονιά: Οργισμένοι οι κάτοικοι - Ζητο...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το θέμα με το καράβι Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη που έχει «κολλήσει» και θεωρείται αμφίβολο αν τελικά η γραμμή θα επαναλειτουργήσει (ήταν την Τρίτη 28/7 να γίνουν τα πρώτα δρομολόγια από το λιμάνι της Πάτρας και της Σάμης Κεφαλονιάς αντίστοιχα) έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις και αναστάτωση στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς.

Με αφορμή την αίτηση της εταιρίας IONIAN GROUPFERRIES για την άμεση δρομολόγηση της γραμμής και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν από ανταγωνίστριες εταιρίες, αντιδράσεις που όπως φαίνεται είχαν τέτοια σφοδρότητα που ο Υπουργός μιλάει ανοικτά για παρεμβάσεις, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση χθες το βράδυ στη Σάμη, όπου κάτοικοι και επιχειρηματίες ζητούν να καταστεί δυνατό και να επαναλειτουργήσει η γραμμή και η ακτοπλοική σύνδεση της Κεφαλονιάς με το μεγάλο λιμάνι της Πάτρας και να μην επικρατήσουν τα συμφέροντα κάποιων ολίγων.

Ο κόσμος ειδικά στη Σάμη αλλά και σε όλο το νησί και την Ιθάκη είναι αγανακτισμένος και επιθυμεί πάρα πολύ να ξεκινήσει και πάλι να υπάρχει πλοίο στην καθιερωμένη γραμμή της Πάτρας – Σάμης.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ακτοπλοικών συγκοινωνιών υπό τον αναπληρωτή Υπουργό ναυτιλίας κ. Δρίτσα.

 

Φωτογραφία από kefaloniapress.gr

Φωτογραφία από kefaloniapress.gr

Φωτογραφία από kefaloniapress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις