Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πληθωρική κοκκινομάλλα που έκλεψε την καρδιά του Παύλου Χαϊκάλη

Η πληθωρική κοκκινομάλλα που έκλεψε την ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η πληθωρική κοκκινομάλλα που έκλεψε την καρδιά του δημοφιλούς κωμικού και νέου υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η εκλεκτή της καρδιάς του ηθοποιού-υφυπουργού είναι η αρχιφύλαξ Μαρία Λύκου, η πληθωρική κοκκινομάλλα κυρία που συνοδεύει κάθε πρωί τον Παύλο Χαϊκάλη στο υπουργικό γραφείο του, πλέον, στην οδό Σταδίου.

Γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια σε μια κοινωνική εκδήλωση και από τότε έγιναν αχώριστοι. Οπως λένε φίλοι του ζεύγους, «ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και από την πρώτη ματιά», επισημαίνοντας ότι όλο αυτό το διάστημα η αρχιφύλακας στέκεται διακριτικά στο πλευρό του.

Οι κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις τους, συνήθως για να παρακολουθήσουν κάποια θεατρική παράσταση ή την πρεμιέρα μιας κινηματογραφικής ταινίας, προσελκύουν φωτογραφικούς και τηλεοπτικούς φακούς.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι Χαϊκάλης και Λύκου θεωρούνται από τα πιο ευτυχισμένα -και τα πιο αθόρυβα- ζευγάρια της εγχώριας βιομηχανίας του θεάματος.

 

«Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ίδιος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Η αρχιφύλακας Μαρία Λύκου έως τον Σεπτέμβριο του 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την εκλογή του ως βουλευτή, ο Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. την απόσπαση της συντρόφου του στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κυρίας Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, μια υπηρεσία που έχει ως αποστολή τη φύλαξη πολιτικών, διπλωματών, επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε στο γραφείο του συντρόφου της. Αν και πρόκειται για μια καθ’ όλα νόμιμη διαδικασία, δεν έλειψαν σχόλια -ακόμη και εντός των ΑΝ.ΕΛ- που έκαναν λόγο για ένα είδος νεποτισμού, εφόσον ο βουλευτής τοποθέτησε σε ένα σχετικά χαλαρό επαγγελματικό περιβάλλον το πρόσωπο με το οποίο συνδέεται συναισθηματικά.  Οπως έχει γίνει γνωστό, η κυρία Λύκου δεν λαμβάνει το επιπλέον επίδομα που δικαιούνται αστυνομικοί οι οποίοι εκτελούν υπηρεσία φρούρησης πολιτικών προσώπων. Εως σήμερα ελάχιστες ήταν οι φορές που η αρχιφύλακας χρειάστηκε να συνοδέψει, ως προσωπική ασφάλεια, τον Παύλο Χαϊκάλη σε εκδηλώσεις που έχουν σχέση με την πολιτική του δραστηριότητα, εντός και εκτός Βουλής. Πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο πολιτικό γραφείο του και από κοινού με τους άλλους συνεργάτες του να προετοιμάζει τα θέματα με τα οποία ασχολείται εκείνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight