Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

50 χρόνια εξερεύνησης του σύμπαντος: Μια space γκαλερί -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

50 χρόνια εξερεύνησης του σύμπαντος: Μια...

Το διάστημα με τα μάτια της NASA

To καλοκαίρι που τρέχει, συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τη βόλτα του Αμερικάνου αστροναύτη Ed White στο διάστημα. Στις 3 Ιουνίου του 1965, το Gemini 4, πέρασε 23 λεπτά σε χαμηλή γήινη τροχιά, γράφοντας ιστορία.

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια πρωτοπορίας και εξερεύνησης του διαστήματος, η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, λέγε με NASA, θυμάται με τους πλέον διαδραστικούς τρόπους τις στιγμές που άλλαξαν τον κόσμο.

Στο ντοκιμαντέρ «Suit Up», οι διαστημικοί περίπατοι έχουν την τιμητική τους. Με αφηγητή τον ηθοποιό Jon Cryer, που όλοι αγαπήσαμε ως Dr. Alan Harper στο sitcom «Two and a half men», η περίφημη έδρα της Nasa «Star City» αποκαλύπτεται στο κοινό.

Το φιλμ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με το διαχειριστή και αστροναύτη, Charles Bolden, την αναπληρώτρια διοικήτρια της υπηρεσίας και διαστημική σχεδιάστρια, Dava Newman, μαρτυρίες αστροναυτών, μηχανικών, τεχνικών και διευθυντών που συνέβαλλαν στις έρευνες για το «τι υπάρχει εκεί έξω». Προσωπικές ιστορίες, εξομολογήσεις και σκέψεις για το θαυμαστό κόσμο του διαστήματος.

Μερικές από τις πιο τολμηρές αποστολές της NASA σε εικόνες που πέρασαν στην ιστορία. Από την εποχή των πρώτων οχημάτων σε αυτή των υπερσύγχρονων διαστημικών σταθμών, τα φωτογραφικά καρέ της NASA αφηγούνται τις περιπετειώδεις εξερευνήσεις της. Απολαύστε τα παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Αρκτική : Απαγόρευση αλιείας λόγω κλιματικής αλλαγής

Ψάρι-τέρας, που χωράει στην άκρη του δακτύλου

«Φτερωτός δεινόσαυρος από την κόλαση»- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Πηγή: www.athensvoice.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις