Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Σφύζει από ζωή κάθε απόγευμα το Πάρκο στην Ακτή Δυμαίων-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα-Σφύζει από ζωή κάθε απόγευμα το Πά...

Δεν πτοείται ο κόσμος από τις δυσκολίες

Οι δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα όχι μόνο δεν λειτουργούν αποτρεπτικά αλλά επιτείνουν την ανάγκη για χαλάρωση ειδικά όταν αυτή δεν κοστίζει. Έτσι το Πάρκο του Αγίου Ανδρέα αλλά και το πρόσφατα διαμορφωμένο πάρκο από τον Φάρο μέχρι την Ελευθερίου Βενιζέλου σφύζουν από ζωή κάθε απόγευμα.

Άλλοι περπατούν, άλλοι κάνουν τζόκινγκ, δεκάδες είναι αυτοί που κάνουν τη βόλτα τους με ποδήλατο και τα σκυλάκια τους. Από παιδιά και νέους μέχρι μεγαλύτερες ηλικίες, το νέο πάρκο έχει γίνει σημείο αναφοράς. Μπορείς να δεις επίσης κάοοιους να γυμνάζονται ομαδικά στο γκαζόν, προσφέροντας και θέαμα.

Ο φωτισμός του χώρου, έκανε την περιοχή περιζήτητη για όσους αθλούνται τις βραδινές ώρες μετά τη δουλειά και θέλουν ρομαντισμό και ασφάλεια, ενώ η δυνατότητα εύκολης στάθμευσης στο πάρκινγκ Καλεντζώτη ανεβάζει πολύ τις...μετοχές του. Στο πάρκο έχουν δημιουργηθεί μονοπάτια και έχουν τοποθετηθεί παγκάκια. Απλά πράγματα δηλαδή από αυτά που αποτελούν ωστόσο ζητούμενα επί χρόνια σε μια πόλη που νοσεί από το ...ελληνικό διαμόνιο.

Εντός του πάρκου και ο ποδηλατόδρομος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις