Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα περιοδικό γεμάτο "Οξυγόνο"παρουσιάζεται στην Πάτρα

Ένα περιοδικό γεμάτο "Οξυγόνο"...

Είναι η προσπάθεια των μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ

Το περιοδικό «Οξυγόνο» αποτελεί την πρώτη εκδοτική προσπάθεια των μελών του  Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ.

Για περίπου ένα χρόνο, και χωρίς να έχουν προηγούμενη δημοσιογραφική εμπειρία, δούλευαν συστηματικά, ομαδικά και με μεγάλη διάθεση, έχοντας δεσμευτεί σε ένα στόχο που στην αρχή έμοιαζε πολύ μακρινός. Την έκδοση ενός περιοδικού με θέματα επίκαιρα και ενδιαφέροντα για τον κόσμο, θέματα που σχετίζονται με την Πάτρα, αλλά και με την προσπάθεια που κάνουν οι ίδιοι μέσα στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ με στόχο την απεξάρτηση.

Το οραματίστηκαν, το σχεδίασαν και το υλοποίησαν με τρόπο πραγματικά επαγγελματικό. Προχωρώντας βήμα βήμα κατάφεραν να πετύχουν έναν ακόμα στόχο.

Την ομάδα της δημιουργίας περιοδικού συντόνιζε και εμψύχωνε εθελοντικά ο κοινωνικός λειτουργός και δημοσιογράφος Λάμπρος Αραπάκος.

Το περιοδικό «Οξυγόνο» κυκλοφορεί σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και διανέμεται δωρεάν. Επιθυμία όλων μας είναι να το μοιραστούμε μαζί σας και να ταξιδέψουμε με την υπέροχη θεματολογία του.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8μ.μ. στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του περιοδικού «Οξυγόνο».

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν για το περιοδικό:

Διονύσης Καρατζάς, ποιητής

Λάμπρος Αραπάκος, κοινωνικός λειτουργός, δημοσιογράφος

Ηλίας Λαμπρόπουλος, γραφίστας

 

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Night and Day και τηΓιούλη Ασημακοπούλου

 

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

«Από τις σελίδες του περιοδικού αυτού, εμείς πήραμε τη γνώση. Αυτό που προσδοκούμε είναι να δώσουμε το κίνητρο. Πετύχαμε άλλον ένα στόχο. Κάναμε ένα ακόμα βήμα. Και κάθε μέρα προχωράμε, φωνάζοντας δυνατά στον εαυτό μας και στον κόσμο: Ελεύθεροι ξανά!»

 

Η συντακτική ομάδα

του    περιοδικού «Οξυγόνο»

 

Διαβάστε το περιοδικό Οξυγόνο και ηλεκτρονικά:http://issuu.com/periodiko_oxygono/docs/oxygono

 

 

Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην Πάτρα δημιουργήθηκε το 2002, ύστερα από αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής, απεξάρτησης και επανένταξης στους έφηβους και νεαρούς ενήλικες της πόλης με πρόβλημα χρήσης ουσιών από ψυχοτρόπες ουσίες, καθώς και υποστήριξη στις οικογένειές τους. Στόχος του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ είναι η πλήρης αποχή από την χρήση και η κοινωνική επανένταξη των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του προγράμματος στο 2610 343400. Διεύθυνση: Φωκαίας 26, Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις