Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Για την τρίτη θέση στον κόσμο θα παίξει η Εθνική Εφήβων

Μπάσκετ: Για την τρίτη θέση στον κόσμο θ...

Σε λίγη ώρα η Ελλάδα θα παίξει με την Τουρκία

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων έπαιξε ως ίσος προς ίσο απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και κοίταξε κατάματα τις Ηνωμένες Πολιτείες, ηττήθηκε όμως με 76-82 στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Κρήτης.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής (18:15) η Ελλάδα θα παίξει με την Τουρκία για την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ οι ΗΠΑ θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντιστην Κροατία (20:30).

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στο κλειστό του Ηρακλείου της Κρήτης, πλήρωσαν όμως την εξωφρενική αστοχία τους στις βολές, όπου μέτρησαν μόλις 18/32, αστοχώντας δηλαδή σχεδόν στις μισές.

Απέναντι σε μια εξίσου πιεστική άμυνα με τη δική τους, οι διεθνείς υπέπεσαν επίσης σε συνολικά 19 λάθη, με αποτέλεσμα να πάνε χαμένες οι 16 ασίστ που μοίρασαν.

Ένας... αμερικανοτραφής  αθλητής, ο Ντόρσεϊ, έκανε μεγάλο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα σκοράροντας 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Χαραλαμπόπουλος με 21.

Από την απέναντι πλευρά, οι Ηνωμένες Πολιτείες ευτύχησαν να έχουν στη σύνθεσή τους έναν εξαιρετικό Μπράνσον, τον οποίο η ελληνική άμυνα ουδέποτε κατόρθωσε να περιορίσει, όπως δείχνουν οι 30 πόντοι που σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήττα για την Εθνική από τις ΗΠΑ

Μπάσκετ: Στην ελίτ του πλανήτη η Εθνική Εφήβων

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports