Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγγλία: Συνελήφθη για τρομοκρατία επειδή τραβούσε selfies με το κινητό του

Αγγλία: Συνελήφθη για τρομοκρατία επειδή...

Μία απίστευτη Ιστορία ενός τουρίστα

Ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση στην Τυνησία την περασμένη εβδομάδα που στοίχισε τη ζωή σε 38 άτομα, μεταξύ των οποίων 30 Βρετανοί, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βρετανίας έχει αυξήσει τα μέτρα της και βρίσκεται σε επιφυλακή. Ο λόγος εδώ γίνεται για τον Nasser Al-Ansari, τουρίστα από το Κουβέιτ τον οποίο συνέλαβαν  στο Μπράιτον την ώρα που τραβούσε selfies με το κινητό του και του αποδόθηκαν κατηγορίες για τρομοκρατία.

Ο 38χρονος, όπως μεταδίδει ο Independent  δήλωσε ότι τραβούσε selfie βίντεο με το κινητό του έξω από το εμπορικό κέντρο του Μπράιτον όταν  η αστυνομία των πλησίασε και τον οδήγησε σε πάρκινγκ. Μάλιστα, τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ώρες, ως ύποπτος για τρομοκρατία.

Ο ίδιος τους δήλωσε συγκεκριμένα :"Τους είπα ότι θα είμαι 100% συνεργάσιμος, θα πάω όπου θέλουν αρκεί να επιστρέψω σπίτι μου". Το κινητό του επίσης τέθηκε υπό κράτηση, από την αστυνομία, για περαιτέρω έρευνα. Μόλις το κινητό του εξετάστηκε εξονυχιστικά και εκτιμήθηκε ότι δεν αποτελεί άμεση απειλή τρομοκρατίας αφέθηκε ελεύθερος.  Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε στην Daily Mail και ο επικεφαλής επιθεωρητής του Μπράιτον, Paul Betts σύμφωνα  μάλιστα με τον οποίο η έρευνα θα συνεχιστεί για να αποδειχθεί αν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια όταν η έρευνα θα ολοκληρωθεί το κινητό θα επιστραφεί στον κάτοχό του αν δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος να το κρατήσουν.

Πηγή: www.lifo.gr

 

Διαβάστε ακόμα:

Παλμύρα:Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άγαλμα λιονταριού 2.000 ετών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις