Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επίθεση από Ιαπωνική εταιρεία στον Βαρουφάκη

Επίθεση από Ιαπωνική εταιρεία στον Βαρουφάκη

Γιατί φοράει... δικό της κράνος!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η ιαπωνική εταιρεία Shoei, σύμφωνα με δημοσίευμη της Welt για το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης φοράει ή κουβαλάει τα κράνη που κατασκευάζει.

«Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Δίνει συνεντεύξεις φορώντας το κράνος του. Στο οποίο κράνος εμφανίζεται καθαρά το λογότυπο της γνωστής ιαπωνικής εταιρείας Shoei», ξεκινάει το δημοσίευμα.

«Η εταιρεία θα μπορούσε να χαίρεται για την δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της. Αντ' αυτού όμως εμφανίζεται ενοχλημένη για κάποια πράγματα», συνεχίζει.

Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας.

«Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Κράνος της ίδιας εταιρείας φοράει και η σύζυγος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Τουλάχιστον ο Βαρουφάκης «έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας», σημειώνει ο εκπρόσωπος.

 

Πηγή: imerisia.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο φίλος που έχασα το καλοκαίρι του 2015

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight