Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εσύ που ήσουν όταν η Ελλάδα χρεοκοπούσε;

Εσύ που ήσουν όταν η Ελλάδα χρεοκοπούσε;

Του Ανδρέα Τζουραμάνη

Η Ελλάδα οδηγείται ολοταχώς από την καταστροφή (κυβέρνηση Σαμαρά) στην απόλυτη τραγωδία (κυβέρνηση Τσίπρα). Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος αυτή την ώρα σκέφτεται το κόμμα του, προσβάλει πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό!

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας ακόμα και σήμερα δεν έχει ίχνος συναίσθησης του τι διακυβεύεται για την πατρίδα μας. Οι κυβερνώντες ζουν σε μια κατάσταση νιρβάνα, σε έναν φανταστικό κόσμο που δεν υπάρχει, ενώ παράλληλα η αντιπολίτευση κινείται ρεβανσιστικά για να αποδείξει ότι έλεγε την αλήθεια.

Με αυτή την άθλια συμπεριφορά κι από τις δύο πλευρές ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία για τον τόπο.

Εμείς όμως, οι απλοί πολίτες, πρέπει εδώ και τώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αφαιρέσουμε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να μας εκπροσωπούν. Οφείλουμε να απαιτήσουμε εδώ και τώρα να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση η οποία θα υπογράψει συμφωνία με τους εταίρους μας και θα εφαρμοστεί από το λαό μας για να γλιτώσει ο τόπος από μια ανείπωτη τραγωδία που όμοια της δεν θα έχει ξαναζήσει!

Για να συμβούν τα παραπάνω πρέπει πρωτίστως να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σπείρει και να καλλιεργήσει τη διχόνοια ανάμεσα μας και δευτερευόντως, ο καθένας να σκεφθεί, με όσο το δυνατόν πιο νηφάλιο και καθαρό μυαλό, μέσα σε αυτό το καταιγισμό προπαγάνδας που εξαπλώνεται κι από τις δύο πλευρές, τι είναι συμφερότερο για την πατρίδα μας να πράξει!

Οφείλουμε να σκεφθούμε στρατηγικά κι όχι τακτικά. Μην μπερδεύουμε τη στρατηγική μας τοποθέτηση ως χώρα από τις τακτικές κινήσεις που χρειάζονται να γίνουν για να επιτύχουμε τον τελικό σκοπό μας.

Η Ελλάδα στρατηγικά έχει επιλέξει να ανήκει στην Ευρώπη. Στην ήπειρο που φέρει ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, κοινωνική αλληλεγγύη. Όσο κι αν αυτές οι αξίες έχουν κλονιστεί, και πράγματι έχουν κλονιστεί, δεν μπορούμε επ’ ουδενί να δεχθούμε ότι θα εγκαταλείψουμε το σπίτι μας για το πουθενά! Κάθε μέλος μιας οικογένειας υποστηρίζει το σπίτι του στα δύσκολα. Δεν το εγκαταλείπει, δεν αποποιείται το όνομα του όταν συμβεί κάποια αποτυχία ή αστοχία είτε εκ μέρους του, είτε από την πλευρά των άλλων μελών της οικογενείας του.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι Έλληνες θα ψηφίσουμε ΝΑΙ καταδεικνύοντας σε όλο τον κόσμο ότι η Ευρώπη είναι το ένα και μοναδικό σπίτι μας, σάρκα εκ της σαρκός μας! Ψηφίζουμε ΝΑΙ και απαιτούμε τη Δευτέρα σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης από όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αποτελούμενη από τις λαμπρές προσωπικότητες που διαθέτει η πατρίδα μας και την έχουν κάνει υπερήφανη με το ήθος τους και την αριστεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από το ραντεβού με την Ιστορία του τόπου, από τη μάχη υπέρ εστιών και πατρίδος δεν θα λείψει κανείς. Όσοι επεξεργάζονται το σενάριο της Ελλάδας εκτός Ευρώπης, που ισοδυναμεί με τον αφανισμό του έθνους αποτελούν θλιβερή μειοψηφία. Το ΝΑΙ την Κυριακή είναι ΝΑΙ στον πατριωτισμό, είναι ΝΑΙ στην ειρήνη, είναι ΝΑΙ στη δημοκρατία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις