Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θαν. Νταβλούρος: Επικίνδυνοι τυχοδιώκτες, παίζουν την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια

Θαν. Νταβλούρος: Επικίνδυνοι τυχοδιώκτες...

Δήλωση του πρώην βουλευτή Αχαΐας

Σχολιάζοντας τη διενέργεια δημοψηφίσματος που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τελικά δεν είναι μόνο πολιτικοί απατεώνες που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού με ψέματα, φρούδες ελπίδες και ανέφικτες εξαγγελίες.

Είναι και δειλοί, ανεύθυνοι, επικίνδυνοι τυχοδιώκτες, που μεταθέτουν τις ευθύνες τους για το αδιέξοδο που δημιούργησαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Με τη διενέργεια του έωλου από συνταγματική άποψη δημοψηφίσματος που εξήγγειλε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να αποδράσει από το αδιέξοδο του, παίζοντας την χώρα στα ζάρια και διχάζοντας παράλληλα το εκλογικό σώμα στην πιο δραματική και κρίσιμη συγκυρία που διανύει η πατρίδα μας από τη Μεταπολίτευση.

Είναι προφανές ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δεν μπορεί να αποδεχθεί τη διενέργεια δημοψηφίσματος με δημοσιονομικό χαρακτήρα, καθώς αυτό είναι αντισυνταγματικό εφόσον αντίκειται στο άρθρο 44 του Συντάγματος.

Είναι, επίσης, πασίδηλο ότι η χώρα μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς σ’ αυτό το έωλο δημοψήφισμα το πραγματικό ερώτημα είναι “ευρώ ή δραχμή”.

Η παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ το ετερόκλητο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτή η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων και τυχοδιωκτών πρέπει να πάρει τέλος, το συντομότερο δυνατό, πριν οδηγήσει την πατρίδα μας στην ολική καταστροφή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 


ΟΛΟ το δραματικό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα - Ο ίδιος προτείνει ΟΧΙ στην πρόταση των εταίρων - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις