Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Για άλλα δύο χρόνια στην Παναχαϊκή ο Γιάννης Λιβαθηνός

Βόλεϊ: Για άλλα δύο χρόνια στην Παναχαϊκ...

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Παναχαϊκή" τόνισε ο έμπειρος πασαδόρος

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίζει να φορά η φανέλα της Παναχαϊκής ο έμπειρος πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός, όπως ανακοίνωσε η πατρινή ομάδα. Αναλυτικά:

"Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Γιάννης Λιβαθηνός είναι Πατρινός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολυμπιάδα Πατρών και έχει αγωνιστεί σε πολλές ελληνικές ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός, η ΕΑΠ, η Λαμία και η Παναχαϊκή ενώ έχει συμμετάσχει όλες τις εθνικές ομάδες βόλεϊ".

Μετά την συμφωνία του παίκτη με την διοίκηση, ο Γιάννης Λιβαθηνός, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Παναχαϊκή και τη νέα περίοδο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η διοίκηση κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2 Εθνική και το 90% του ρόστερ παρέμεινε ίδιο με αποτέλεσμα να ανέβει πάλι στην Α1 Εθνική.

Οι πιο πολλές ομάδες που υποβιβάζονται κινδυνεύουν με διάλυση όμως η Παναχαϊκή με υπομονή και προσπάθεια επέστρεψε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ και για αυτό βγάζω το καπέλο στην διοίκηση αλλά και στο Νίκο Ρουμελιώτη.

Είναι επίσης σημαντικό ότι παραμένει στην ομάδα ο προπονητής Γιώργος Λυκούδης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Βέβαια το έργο μας είναι πιο δύσκολο τη νέα αγωνιστική περίοδο όμως εκτιμώ ότι με οργάνωση στην διοίκηση, σκληρή δουλειά από όλους μας αλλά και την βοήθεια του κόσμου, μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports