Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Έσπαζε αυτοκίνητα κι έκλεβε μοτοσικλέτες - Στον ανακριτή ο 25χρονος με το πλούσιο παρελθόν

Πάτρα:Έσπαζε αυτοκίνητα κι έκλεβε μοτοσι...

Απολογείται σήμερα

Δεκατέσσερις κλοπές σε αυτοκίνητα και δύο κλοπές δικύκλων είχε διαπράξει σύμφωνα με την αστυνομία από τις 7 έως τις 19 Ιουνίου, ο 25χρονος ρομά που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής. Συνήθως δρούσε στο Ρίο, στο πανεπιστήμιο και στο νοσοκομείο.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 25χρονος το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρίο, αφαίρεσε από χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, μια μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 68χρονου Έλληνα και τράπηκε σε φυγή.

Συγκεκριμένα του αποδίδονται οι παρακάτω κλοπές.

Στις 19 Ιουνίου στην Ιπποκράτους, έξω από το νοσοκομείο του Ρίου έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου και πήρε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Χθες επίσης αφαίρεσε τη μηχανή ενός άνδρα από τον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης χθες έσπασε το τζάμι ενός ακόμα αυτοκινήτου, χωρίς να βρει ωστόσο κάτι να αφαιρέσει.

Στις 17 Ιουνίου αφαίρεσε από την Πάτρα το δίκυκλο που κατείχες ένας άνδρας από την Αλβανία.

Στις 16 Ιουνίου έσπασε άλλο ένα αυτοκίνητο (τζάμια) στην περιοχή του Ρίου και πήρε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Την ίδια μέρα,  στην ίδια περιοχή, έσπασε ένα ακόμα ΙΧΕ και πήρα έναν χαρτοφύλακα κι ένα μπουφάν.

Στις 16 Ιουνίου επίσης έσπασε αυτοκίνητο χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Στις 17 Ιουνίου είχε "χτυπήσει" στη Δυτική προβλήτα του Ρίου. Έσπασε το τζάμι ΙΧ και πήρε ένα κινητό τηλέφωνο, την προηγούμενη μέρα είχε κλέψει από άλλο αυτοκίνητο που ήταν στο πορθμείο του Ρίου θήκη cd, φορτιστή και προσωπικά έγγραφα, ενώ στις 16 Ιουνίου είχε αφαιρέσει μοτοσικλέτα από τον χώρο του Πανεπιστημίου, την οποία βρήκε ο ιδιοκτήτης της χωρίς πινακίδες στον καταυλισμό, κοντά στο χώρο του ΑΕΙ.

Επίσης, στις 16 Ιουνίου στο Ρίο, 'έσπασε ένα ακόμα αυτοκίνητο, χωρίς τελικά να αφαιρέσει κάτι, ενώ επίσης στην ίδια περιοχή και την ίδια μέρα, από άλλο αυτοκίνητο αφαίρεσε άδεια κυκλοφορίας και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Λίγες μέρες νωρίτερα στις 10 Ιουνίου από αυτοκίνητο αφαίρεσε ένα κοντρόλ συναγερμού και την ίδια μέρα από άλλο όχημα αφαίρεσε μια τσάντα. Και τα δύο συμβάντα είχαν σημειωθεί στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Στο Ρίο στις 5/6 είχε αφαιρέσει από αυτοκίνητο , σπάζοντας τζάμι, ένα ραδιόφωνο, και στις 8/66 από αυτοκίνητο αλλοδαπής, έξω από το νοσοκομείο του Ρίου, είχε αρπάξει κέρματα.

Ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ως προς τον τρόπο δράσης, ο 25χρονος διερρήγνυε τα αυτοκίνητα σπάζοντας τους υαλοπίνακες αυτών, με αιχμηρά αντικείμενα και στη συνέχεια αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα όπως ραδιόφωνα, γυαλιά, κινητά τηλέφωνα, τσάντες καθώς  και χρηματικά ποσά με την συνολική αξία των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει να ξεπερνά το ποσό των (800) ευρώ.


Επίσης, στις (16-6-2015) είχε αφαιρέσει μοτοσικλέτα  ιδιοκτησίας ημεδαπού, την οποία απέκρυψε σε καταυλισμό στην Πάτρα και στη συνέχεια όταν βρέθηκε η μοτοσικλέτα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, απαιτούσε από αυτόν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να του παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας της.

Επισημαίνεται, ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατ επανάληψη τις Αρχές για υποθέσεις συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κλοπών, ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος ρομά με εμπειρία στις κλοπές - Έσπαζε αυτοκίνητα σε Πανεπιστήμιο και Νοσοκομείο

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις