Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κατανοεί» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που έχει θέσει «κόκκινες» γραμμές ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας

«Κατανοεί» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ...

Θα καταβάλει έντονες προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης

«Κατανοεί» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που έχει θέσει «κόκκινες» γραμμές και που δεν θέλει να κάνει περικοπές οι οποίες θα πλήξουν τους πιο αδύναμους, τονίζει σε σημερινή συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν.

Ταυτόχρονα, ο καγκελάριος ανακοινώνει ότι μέσα στις επόμενες αποφασιστικές ημέρες, πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής την ερχόμενη Δευτέρα, θα καταβάλει έντονες προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης και θα έχει προς τούτο συνομιλίες με τις ηγεσίες στις γειτονικές χώρες.

Κατά την άποψη του Βέρνερ Φάιμαν, η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει τώρα ένα βήμα προσέγγισης με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαφορετικά, όπως σημειώνει, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Στην ίδια συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών προσθέτει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση της απάτης, κάτι που ο ίδιος του είπε στη διάρκεια των συνομιλιών τους στην Αθήνα.


Τηλεφωνική "επισκόπηση" για Ελλάδα -Μέρκελ: Συμβουλευτική η Σύνοδος της Δευτέρας, εάν δεν υπάρξει προεργασία - Bild: Η «πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου» εξαπατήθηκε από έναν Έλληνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις