Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι απίστευτες ατάκες της Καλομοίρας που έκαναν τους δημοσιογράφους να «δακρύσουν» από τα γέλια

 Οι απίστευτες ατάκες της Καλομοίρας που...

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα:

Με αφορμή τα φετινά Mad Video Music Awards, στα οποία θα εμφανιστεί, η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με το σύζυγό της, Γιώργο, και τα παιδιά τους. Η γλυκιά τραγουδίστρια, πιο ανανεωμένη από ποτέ, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε τους δημοσιογράφους να «δακρύσουν» από τα γέλια με τις απίστευτες ατάκες της.

«Λατρεύουμε την Ελλάδα και θέλω τα παιδιά μου να έχουν την ίδια αγάπη, όπως έχω εγώ και ο Γιώργος. Το καλοκαίρι, η θάλασσα, τα φαγητά, όλη η κουλτούρα μας…», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια των περιττών κιλών: «Κάνω πολύ γυμναστική αλλά είναι πολύ δύσκολο. Γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό, δεν είμαι ο άνθρωπος που δε θα φάει το γύρο, δεν είμαι! Έτσι πρέπει να κάνω διπλή γυμναστική! Μετά που είχα τα παιδιά είπα stop!», είπε και πρόσθεσε με πολύ χιούμορ: «Eίχα γίνει…, καλά είχα γίνει… ναι! Ο άντρας μου δε μου έλεγε κουβέντα, αλλά… Anyway! Πέρασε αυτό! Έχω καθρέφτη, έβλεπα».

Ποιο είναι, όμως για εκείνο το μυστικό ενός καλού γάμου, αλλά και ποιος έχει το πάνω χέρι στο γάμο της με το σύζυγό της; «Είναι να τα συζητάμε όλα και να είμαστε ειλικρινείς. Το θέμα δεν είναι να μην τσακωνόμαστε, αλλά να αγαπιέστε. Είμαστε στην τηλεόραση τώρα και θα πω ότι το πάνω χέρι το έχει ο Γιώργος».

Δείτε το απόσπασμα από το «Happy Day»:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight