Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λάμψη από Χόλυγουντ στην VIP πρεμιέρα της ταινίας «Entourage» στο σινέ Φλοίσβος στην Αθήνα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λάμψη από Χόλυγουντ στην VIP πρεμιέρα τη...

Η ταινία «Entourage» κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Ιουνίου και θα προβληθεί και στα Ster Cinemas, στην Πάτρα

Η περίφημη Sunset Boulevard και οι παραλίες του Μαλιμπού στο Λος Άντζελες έδωσαν την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 το βράδυ τη θέση τους στην υπέροχη μαρίνα του Φλοίσβου και στο αγαπημένο θερινό σινεμά, Cine Φλοίσβος, για την avant premiere της βραβευμένης και κριτικά αναγνωρισμένης σειράς του HBO, «Entourage», η οποία πλέον έγινε και κινηματογραφική ταινία και κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Η διάσημη παρέα του «Entourage», η Warner Bros. Pictures και η Tanweer υποδέχθηκαν στο Cine Φλοίσβος γνωστούς καλλιτέχνες και φίλους, σε ένα Entourage VIP treatment.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Κατερίνα Θάνου, ο Νίκος Πουρσανίδης με την σύζυγο του, το συγκρότημα Otherview, o ZeRaw από τους Vegas, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Τερζοπούλου, η Ηλιάνα Μαυρομμάτη, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, ο Λάμπρος Μαριόλης, η Κική Τσόλκα της Minos Emi και πολλοί άλλοι.

Κι επειδή Entourage treatment χωρίς μουσική και ποτό δεν γίνεται, το πάρτι συνεχίστηκε αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, στον προαύλιο χώρο του Cine Φλοίσβος, με μουσικές από τον Σάκη Τσιτομενέα, ραδιοφωνικό παραγωγό του Εν Λευκώ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Τanweer.

Το «Entourage» που ήδη προβάλλεται στις ΗΠΑ και έχει φτάσει τα σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν.

Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (στο ρόλο ο γοητευτικός Τζέρεμι Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ). Η ταινία είναι γεμάτη και από cameos.

Ο μακρύς κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Γκρεγκ Λουγκάνις, Τζέσικα Άλμπα, Τομ Μπρέιντι, Ρομπ Γκρονκόφσκι, Γουόρεν Μπάφετ, Κέλσι Γκράμερ, Άρμι Χάμερ, "T.I." Χάρις, Κλέι Μάθιους, Λίαμ Νίσον, Εντ ο’ Νιλ, Ντέιβιντ Σπέιντ, Φάρελ Γουίλιαμς, Ράσελ Γουίλσον και Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Οι φωτογραφίες από την Αθηναική πρεμιέρα του φιλμ είναι του Studio Panoulis.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight