Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιστορίες με φαντάσματα και άλλα

Ιστορίες με φαντάσματα και άλλα

Ένα τέτοιο «φαντασματάκι», ένα από τα πολλά στην Πάτρα, ήταν και η Αίγλη

Τα φαντάσματα δεν βγαίνουν μόνο τη νύχτα και ούτε χρειάζεται κάποιος να έχει την 6η αίσθηση για να τα αντιληφθεί. Ναι, υπάρχουν «φαντάσματα» που κυκλοφορούν καθημερινά ανάμεσά μας, στην πόλη μας, στη γειτονιά μας, στο διπλανό δρόμο, παντού. Τα μάτια μας αρκούν για να τα δούμε, αλλά κυρίως τα μάτια της ψυχής μας είναι αυτά που θα τα λυτρώσουν από το στοίχειωμα που έχουν καταδικαστεί. Καταδίκη βαριά, άδικη και επίπονη…

Τέτοια «φαντάσματα» τετράποδα, ψυχές βασανισμένες, κορμιά βασανισμένα,  όλοι μας κάπου έχουμε δει.

Όμως τα προσπεράσαμε! Τα μάτια μας τα είδαν, γύρισαν κάπου αλλού, ίσως και λίγο να δάκρυσαν ή ακόμη και να έκλεισαν γιατί δεν άντεχαν στο θέαμα.

Όμως, τα «φαντάσματα» υπάρχουν!

Ένα τέτοιο «φαντασματάκι», ένα από τα πολλά στην Πάτρα, ήταν και η Αίγλη.

Πολλά μάτια την είδαν, μα την προσπέρασαν σαν να μην υπάρχει!

Κάποια μέρα, ευτυχώς, κάποια μάτια θέλησαν να τη δουν, να τη βοηθήσουν και έτσι μια ανθρώπινη αλυσίδα στήθηκε για τη διάσωσή της. Τα μάτια της ψυχής ήταν αυτά που οδήγησαν μια μικρή παρέα εθελοντών στην επίμονη αναζήτησή της. Όταν υπάρχει ψυχή όλα είναι εφικτά! Ακόμα και από τον Πειραιά πήραν τηλέφωνο για να μας καθοδηγήσουν και να μας πουν που θα την βρούμε.

Και.. ναι την βρήκαμε! Η ψυχή της και η ψυχή μας επικοινώνησαν.

Ο φόβος, κι η διστακτικότητα  ανθρώπινα συναισθήματα και αυτά, δεν είχαν καθόλου χώρο μια τέτοια στιγμή. Χώρο είχαν μόνο η Αγάπη, η συμπόνια, ο σεβασμός για μια ύπαρξη που χρειάζεται την βοήθειά σου για να ζήσει, να υπάρξει με αξιοπρέπεια, να σταματήσει να πονάει, να σταματήσει να είναι φάντασμα!

Έχει ζωή μέσα του, υπάρχει και αναπνέει όπως ακριβώς κι εσύ.

Η Αίγλη, τελικά ήταν ένα τυχερό «φάντασμα». Κάποιοι δεν αδιαφόρησαν , κάποιοι έδρασαν όπως έπρεπε και τώρα βρίσκεται στο κτηνιατρείο της Ελένης Μπουρδάκου στην Πάτρα.

Η Αίγλη δεν είναι πια μόνη! Είμαστε εδώ μαζί της!

Θα βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να ξαναγίνει ένα υγιές, χαρούμενο και όμορφο σκυλί. Ίσως και να ήταν κάποτε… Κανείς δεν ξέρει. Το «φάντασμα» αυτό λοιπόν σε λίγο καιρό θα πάψει να είναι φάντασμα… Όμως υπάρχουν πολλά ακόμη εκεί έξω, τριγυρνούν εδώ κι εκεί, δεινοπαθούν και περιμένουν. Ψάχνουν με τα φοβισμένα μάτια τους, τα μάτια της δικής σου ψυχής για να τα βοηθήσεις.

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ… ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις